Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Avustralyalı Seven Network TV Ticaretinin Birleşik Geleceğini Imagine Communications ile Şekillendiriyor
Avustralyalı Seven Network TV Ticaretinin Birleşik Geleceğini Imagine Communications ile Şekillendiriyor
02.01.2023 18:38

Avustralya’nın önde gelen ticari yayın ağı Seven Network, Avustralyalı reklam verenlere ve ajanslara dijital ve klasik TV yayın ekranlarında daha hızlı, daha etkili ve daha kolay satın alma konusunda yardımcı olma stratejisini desteklemek için tam otomatik ve optimize edilmiş Total TV ticaret çözümünün bir parçası olarak Imagine Communications ile ortaklık kurdu. Seven ve acenteleri ile çözüm ortaklarının süreçleri kolaylaştırmasını sağlayacak bu ticaret çözümü; Seven’ın önde gelen kitlesini en üst düzeye çıkararak yatırımdan daha iyi geri dönüş sağlayacak ve ekranlar arası ticaretin büyümesini hızlandıracak.

Seven’ın yeni çok satıcılı çözümünün merkezinde, Imagine’in yaygın olarak kullanılan Landmark Sales reklam yönetimi platformu ile doğrusal TV için ödüllü dinamik reklam yerleştirme motoru ve kazanç optimize edici GamePlan var. Landmark Sales, yayıncıların, satış görüşmesinden ödemeye kadar kapsayan gelişmiş iş akışı otomasyonu aracılığıyla giderek daha fazla çeşitlenen bir reklamcılık ekosisteminde doğrusal satışları daha iyi yönetmesini sağlıyor ve GamePlan, medya şirketlerinin envanterin daha verimli kullanımından önemli ölçüde ek gelir elde etmeleri için dinamik reklam ticaretine geçiş yapmalarına yardımcı olurken, doğrusal TV ticaretinde yer alan manuel iş yükü miktarının önemli bir kısmını ortadan kaldırdı.

Landmark Sales reklam yönetimi platformu, medya şirketlerinin birden çok satış metodolojisi kullanarak çeşitli fiyat stratejilerinde platformlar arasında verimli reklam satış kampanyaları oluşturmalarına ve sunmalarına olanak tanır. Imagine müşterileri, envanterin verimli kullanımı, kapsamlı iş verileri ve bir dizi otomatik araç sayesinde gelirleri en üst düzeye çıkarmak ve doğrusal, isteğe bağlı ve doğrusal erişilebilen kanallar üzerinde operasyonel maliyetleri kontrol etmek için Landmark’ı kullanabilirler.

Imagine GamePlan, Landmark Sales’e anahtar teslim entegrasyondan yararlanarak premium envanterde manuel reklam yerleştirmeyi ve diğer her şeyin otomatik yerleşimini destekleyen hibrid bir operasyon sağlar. GamePlan’in en son sürümü, Amazon Web Services (AWS) bulutunun gücünden yararlanarak medya şirketlerinin birden fazla optimizasyon çalışmasını paralel olarak gerçekleştirmelerine olanak tanıyarak, reklam operasyonlarını ve gelirleri kolayca ölçeklendiriyor.

Imagine Communications ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.