Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > FOR-A Teknolojisi, Katar’daki Futbol Şampiyonasında Birçok Yayıncıya Prodüksiyon Olanakları Sağladı
FOR-A Teknolojisi, Katar’daki Futbol Şampiyonasında Birçok Yayıncıya Prodüksiyon Olanakları Sağladı
02.01.2023 18:50

Katar’daki futbol müsabakası gibi büyük uluslararası spor etkinliklerinde maç içeriği ev sahibi ana yayın kuruluşu tarafından sağlanırken, birçok büyük yayıncı kendi yayınlarını hazırlamak için etkinlik yerinde prodüksiyon tesislerine ihtiyaç duyar. Avrupa, Latin Amerika ve Asya’daki yayıncılar, FOR-A’nın prodüksiyon teknolojisine güveniyor.

Katar’daki bu geçici stüdyolardan bazıları, seyyar yolculuk kitleri (flyaway kit) üzerine kurulurken; diğerleri Körfez’deki hizmet sağlayıcı firmaların dış yayın araçlarını kullandı. Media Mania, FOR-A yönlendirme ve çoklu görüntüleyicilerle birlikte FOR-A HVS 2000 3 M/E ve 2 M/E prodüksiyon masaları etrafında oluşturulmuş bir OB aracı sağladı. Cubic Media küçük dış yayın üniteleri, çok kompakt bir yapıda güçlü işlevler sağlayan FOR-A HVS-490 resim seçme masası ile donatıldı. Hepsi eksiksiz bir 4K Ultra HD iş akışı sağlama yeteneğine sahipler.

Katar’da faaliyet gösteren diğer tedarik firmaları arasında, Arjantin için stüdyo olanakları sağlayan Pro TV ile etkinlikte hem seyyar yolculuk kitleri hem de bir dış yayın aracı bulunduran Wise Concepts yer alıyor. Her ikisi de, FOR-A’dan çoklu görüntüleyiciler, yönlendiriciler ve sinyal işleme aygıtları ile birlikte HVS-2000 prodüksiyon masası dahil olmak üzere benzer mimarilere sahiptiler. Cubic Media, Suudi Arabistan’dan bir yayıncının stüdyo olanaklarını sağlamanın yanı sıra, Suudi taraftarların maçları stadyumlar dışında birlikte dev ekranlardan izledikleri alanlar (fan zone) için tüm video olanaklarını da sağladı. Başlıca Körfez yayıncıları, büyük ve önemli Ultra HD etkinlikler için tasarlanmış HVS-6000 4K prodüksiyon masası da dahil olmak üzere, yeni FOR-A masalarına yatırım yaptılar.

FOR-A ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 576 94 85 numaralı telefondan Avsistek’i arayabilirsiniz.