Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RGBLink D8: Dünyanın İlk 8K Sınıfı Gelişmiş Video İşlemcisi
RGBLink D8: Dünyanın İlk 8K Sınıfı Gelişmiş Video İşlemcisi
29.05.2024 14:18

Dünyanın ilk "8K @ 60 frame" düzeyindeki video işlemcisi, dahili 4” LCD dokunmatik ekran kontrolü, Genlock senkronizasyonu, çıkış çözünürlüğünü özelleştirme, katman kırpma ve katmanlar arasında geçiş ve çok daha fazlasını içeriyor. TV kanalları, büyük etkinlikler, stadyumlar gibi yüksek çözünürlüklü geniş ekranların bulunduğu birçok uygulama için harika bir çözüm.

8K işlemci olan D8, gerçekten görüntü kalitesine öncelik veriyor ve ileri endüstri standartlarını benimseyerek RGBlink görsel işleme mükemmelliği deneyimini geliştirmeye devam ediyor.

Tam 4:4:4 renk alanı ve 4:2:0 renk alanında 60 Hz sunan 30 Hz yenileme hızlarıyla UHD'ye (7680x4320) kadar 8K giriş kaynaklarını bağlayın.


Özel çözünürlükler ve kare hızları, benzersiz dinamik yeniden yapılandırma özelliğine sahip D8 ile yapılandırılabilir. D8 ayrıca 8K EDID yönetimini de içeriyor.

HDMI 2.1 veya DisplayPort 1.4 video medya kaynağının özel iş akışını destekleyen iki modeli bulunan her iki D8 modeli de, aşağı akışlı cihazlara tam senkronize bölünmüş video iletmek üzere yapılandırılabilen dörtlü HDMI 2.0 çıkışına sahip.

Çıkışlar, bölme ve birleştirmenin ötesinde çeşitli uygulamalara imkan verecek şekilde bağımsız olarak tamamen yapılandırılabilir.

D8 ön panelinde, aktif port bağlantılarının hızlı bir şekilde görüntülenmesinin yanı sıra tüm özelliklerin gerçek zamanlı kontrolünü sağlayan 4 inçlik bir dokunmatik ekran bulunur.

8K Kaynakları ve Yönetimi

8K 60Hz'e kadar HDMI 2.1 veya Display 1.4 kaynaklarını bağlayın. Belirli kaynaklara ve özelliklere bağlantı kolaylığı için D8 üzerindeki 8K EDID yönetiminden yararlanın.

8K İşleme

D8, 8K video kaynaklarının ekran uygulamalarında kullanılmasına olanak tanır ve video duvarı denetleyicileriyle, miks ve işlemeyle veya aktarım için tam senkronize 4K, pikselden piksele ölçeklendirilmiş sinyaller üretir.

Özel Ekran Düzenleri

D8'in 8K kaynağını işlemesiyle ön ayarların veya özelleştirilmiş düzenlemelerin avantajından yararlanın ve sistem performansını artırmak için ölçeklendirmenin 8K medya bilgi işlem platformundan yükünün alınmasını sağlayın.

Önemli Özellikler

  • 8K@60 giriş
  • İki 8K@60 giriş arasında sinyal geçiş desteği
  • Dahili 4'' LCD dokunmatik ekran kontrolü
  • 8K EDID yönetimi
  • Genlock senkronizasyonu eşit olmayan birleştirme, çoklu birleştirme düzenleri mevcut
  • Katman kırpma ve ölçeklendirme
  • Genlock girişi ve döngü geçişi
  • Standart çıkış çözünürlüğü desteği ve çıkış çözünürlüğünü özelleştirme
  • XPOSE 2.0 kontrolü
  • Çalışırken değiştirilebilir
  • Open API

RGBLink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.

ETİKETLER
En Çok Okunanlar
Dergi