Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ONAIR MEDYA Endonezya’da Düzenlenen Broadcast Indonesia 2017 Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü
ONAIR MEDYA Endonezya’da Düzenlenen Broadcast Indonesia 2017 Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü
20.11.2017 11:47

Ülkemizde ürettiği FM radyo ve TV vericilerini 70’den fazla ülkeye ihraç eden ONAIR MEDYA, Endonezya’da katıldığı radyo-TV yayıncılığı fuarında standına astığı Türk bayrağı ve MADE IN TURKEY damgası ile ziyaretçilere vericilerinin yanı sıra Türkiye’yi de tanıttı.  

Rakiplerine göre çok üstün özellikleri olan ONAIR vericiler Endonezya’da en çok satılan verici durumunda. 258 milyon nüfusuyla dünyanın en kalabalık ülkelerinden olan Endonezya’da radyo ve televizyon sayısı da oldukça fazla ve rekabet de aynı oranda fazla.

ONAIR Genel Müdürü Lütfi AYSAN “Fuarda ziyaretçilerimize hem Türkiye’yi hem de ürünlerimizi anlattık. Hatta tanıtım videomuzda mehter marşı kullandık. Ülkemizden 12 saat uçuş mesafesinde olan Endonezya’da yıllardır ONAIR vericilerini kullanan müşterilerimizle kucaklaştık, yeni modellerimizi tanıttık. Çok önemli FM ve DVB-T2 verici anlaşmalarına imza attık. Türk vericilerini bu kadar uzaktaki müşterilerimize kullandırmak beni çok gururlandırıyor. 10 yıldır, 15 yıldır vericilerinizi kullanıyorum diyen müşterilerimiz var. Nemin ve sıcağın çok fazla olduğu bu ülke ONAIR için önemli bir referanstır. ONAIR neredeyse her ay dünyanın bir ülkesinde düzenlenen bir fuarda tanıtılıyor, ülkemizin tanıtımına da katkıda bulunuyor.” dedi.

ONAIR MEDYA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 540 70 45 numaralı telefondan ONAIR MEDYA’yı arayabilirsiniz.