Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Selçuk Üniversitesi ÜN TV Prodüksiyon Ekipmanları Alım İşini Akratek Kazandı
Selçuk Üniversitesi ÜN TV Prodüksiyon Ekipmanları Alım İşini Akratek Kazandı
13.12.2017 18:46

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yayın yapan ÜN TV; kamera, mobil stüdyo ve reji ekipmanları alımını Akratek kazandı.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin yayıncılık sektörüne adım attıkları üniversite televizyonuna Akratek Elektronik tarafından teslim edilen ürünler içerisinde, stüdyo yayınlarında kullanmak üzere Sony HXR-NX5R  kamera seti bulunuyor. Sektörde en çok tercih edilen kamera modelleri arasında yer alan Sony markasının bu kamerası ile çalışma fırsatı yakalayacak öğrenciler, kameranın tüm özelliklerine hakim olarak sektöre girmiş olacaklar. Ayrıca bu kameralarda kullanılmak üzere sektörde adını sıkça duyduğumuz Botai markasının Prime 3 model tripodları da kanal bünyesine teslim edildi.

Mobil stüdyo tarafında ise Datavideo’nun yeni bir ürünü olan HS-2850 tercih edildi. Dahili KJ özellikli 8 kanal mobil görüntü mikseri  ile öğrenciler dışarıdaki yayınlarında mobil stüdyo teknolojisini kullanarak bir rejide çalışma fırsatı yakalayabilecekler.

Ses mikseri tarafında ulusal ve yerel kanalların tercihi olan Yamaha MGP-24 X modeli üniversite kanalı bünyesinde yerini aldı.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin yayıncılık sektörüne adım attıkları üniversite televizyonun  Akratek Elektronik’i tercih ettiği stüdyosunda öğrenciler üretecekleri içeriklerinin çekim aşamasında profesyonel ürünlerle çalışabilecek. Böylelikle sektörde pratikte de eğitimlerini aldıkları cihazları kullanabilerek konusunda uzman kamera operatörleri, görüntü yönetmenleri, ses teknisyenleri, ışık teknisyenleri, yönetmen adayı olarak mezun olabilecekler.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 291 22 30 numaralı telefondan Akratek Elektronik’i arayabilirsiniz.