Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Networks ile Avustralya'da Canlı Spor Yayını
TVU Networks ile Avustralya'da Canlı Spor Yayını
24.12.2018 12:32

Avustralya’nın bir numaralı açık yayın televizyon ağı Seven Network, PyeongChang Kış ve Paralimpik Olimpiyatları, Avustralya 2018 İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları gibi yüksek profilli canlı spor etkinliklerinin yayınlarında TVU Networks’ün alıcılarını ve mobil IP vericilerini kullanıyor. Seven Network’ün geniş TVU üniteleri filosu, yerel ve uluslararası haber yayınları, ağın popüler Sunrise sabah programı, Melbourne Kupası, Avustralya Futbol Ligi ve diğerleri için günlük canlı IP görüntü akışı da sağlıyor.

Seven Network çok sayıda Avustralyalı atletin yarıştığı Kış ve Paralimpik Olimpiyatları (60 atlet), Avustralya 2018 İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları (469 atlet) için etkinliklerden önce, etkinlikler sırasında ve sonrasında atletleri ve ailelerini içeren geniş kapsamlı yayınlar yapmak istedi. Atletlerin ve aile bireylerinin söyleşilerinin canlı ve banttan söyleşilerini yayınlamak ve canlı karşılaşmalar sırasında renkli yorumları sunmak için TVU alıcıları ve mobil IP vericileri kullandı. TVU üniteleri ayrıca Seven Network’ün haber ve Sunrise programlarından iki sahne arası çekimleri de etkinlikler boyunca yayınladı.

Kış Olimpiyatları ile İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları sırasında TVU Anywhere uygulaması kullanılarak atletlerin açılış törenine ve etkinliklere gidiş anlarının canlı görüntüleri yayınlandı. Kış Olimpiyatlarında Seven ödüllü YV One dahil altı adet TVU mobil IP verici kullandı. IBC’de iki adet TVUreceive kanalıyla yapım ve haber akışlarını aldı. Paralimpiklerde Seven etkinliğin canlı yayınında TVU One kullandı. Paralimpikler için tüm canlı yayınlar doğrudan Seven’in Melbourne’daki ana denetim odasında bulunan TVU Receiver alıcılara gönderildi.

PyeongChang’da hücresel sinyal güçlüydü. Canlı söyleşilerin başlamasını beklerken yüksek hücresel bağlantı ücretlerinden kurtulmak için Seven TVU Economy Preview modunu kullanarak bant genişliğini azalttı. Economy Preview görüntü Full HD yayınlanmaya hazır olana dek canlı çekimin düşük çözünürlüklü bir ön görüntüsünü sabit gecikmeyle sağlıyor. 

Avustralya 2018 İngiliz Milletler Topluluğu Oyunlarında Seven Network, 16 adet TVU vericiyle ülkedeki hak sahibi yayıncı olarak hizmet verdi. Bu etkinlik için canlı çekimler hem IBC’de (dört adet TVU Transceiver kod çözücü) hem de ana Sydney Seven News ana denetim odasında alındı. 

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.