Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Zero Density Reality Engine "Işınlıyor"
Zero Density Reality Engine "Işınlıyor"
26.02.2019 14:51

Streamteam Finlandiya’daki 4K/UHD uzak yapım merkezi ve sanal stüdyosu için Reality Virtual Studio’yu seçti. Zero Density, Telia tarafından yayınlanacak Finlandiya Buz Hokeyi Ligi’nin Helsinki’deki son teknolojili sanal stüdyosundaki yapımını Streamteam’in yönetmesi için Broadcast Solutions Finland ile işbirliği yaptı. Ekip Fin izleyicilere 200 kilometre uzaktan olağanüstü bir söyleşi sundu.

Streamteam Nordic Oy 2006 yılında Ylivieska’da kurulan bir aile şirketi. Streamteam’in merkezi Helsinki, Pasila’da. Streamteam geçen yıllar boyunca gelişerek, Nordik ülkelerin en büyük teknik televizyon yapım şirketlerinden biri haline geldi. Işınlama uygulamasıyla Streamteam, Finlandiya buz hokeyi oyuncusunu maç sonrasında söyleşi için 200 km. uzaklıktan Helsinki’deki stüdyoya ışınladı.

Uluslararası teknoloji şirketi Zero Density, yayın, artırılmış gerçeklik, canlı etkinlikler ve e-sporlar gibi endüstrilere yaratıcı ürünler geliştirmeyi hedefliyor. Zero Density gerçek zamanlı görsel efektlerle sanal stüdyo yapımcılığını bir adım öne taşıyor. Sağladığı Unreal Engine platformu “Reality Engine”, gelişmiş gerçek zamanlı birleştirme araçları ve patentli bindirme teknolojisi sunuyor. Reality Engine endüstrideki en fotoğraf gerçekçiliğinde görüntü sunan gerçek zamanlı 3D sanal stüdyo. 

Reality Engine hakkında ayrıntılı bilgi için www.zerodensity.tv adresini ziyaret edebilirsiniz.