Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Quicklink, Manchester Stüdyosuna Taraftar Söyleşisi Yayını Sağlıyor
Quicklink, Manchester Stüdyosuna Taraftar Söyleşisi Yayını Sağlıyor
28.03.2019 10:02

Quicklink Studio Solution yine İngiliz futbolunun önemli bir profesyonel takımı tarafından tercih edildi. Quicklink Studio sayesinde SMS ve e-posta ile bir katılımcının masaüstü ve mobil aygıtına konuk davetiyesi gönderilerek, Manchester’daki stüdyo ile yüksek kaliteli ses ve görüntü söyleşi bağlantısı kuruldu. 

Dünya futbolunun en saygın kulüplerinden olan kulüp, aboneliğe dayalı bir televizyon kanalının sahibi ve işletmecisi. Kanal oyuncular ve personelle taraftarlarına özel söyleşiler, üst düzey İngiliz futbol maçları, futbol haberleri ve diğer temalı programlar yayınlıyor. 

Quicklink CEO’su Richard Rees şunları söyledi: “Dünya çapında giderek daha fazla sayıda futbol kuruluşu bu kolay çözümün gerçek değerini fark ediyor. Katılacak olanların yazılım indirmelerine gerek kalmadan, taraftarlarla yüksek kaliteli söyleşiler gerçekleştirilebiliyor. Quicklink Studio çözümü sayesinde bir taraftar giriş işlemi yapmadan tek tıklamayla stüdyoya doğrudan bağlanabiliyor.

Konuklara bir SMS veya e-posta ile belli bir geçerlilik süresi olan, tek kullanımlık bir URL gönderilebiliyor. Stüdyo katılımcıların ses/görüntü ayarlarını uzaktan eksiksiz denetleyebiliyor, hatta cep telefonundan ön-arka kamera seçimi bile yapılabiliyor.

Çift yönlü bir ses-görüntü çözümü olan Quicklink Studio, sadece bir web tarayıcı kullanarak herhangi bir masaüstü veya mobil aygıttan ultra düşük gecikmeli katılımcı söyleşilerine imkan veriyor. Katılacak olanlara SMS veya e-posta ile davetiye gönderiliyor ve bu kişiler stüdyoya uzaktan kolayca içerik gönderebiliyorlar. 

Quicklink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.