Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hankook 24Hr Dubai Yarışlarında Kablosuz DTC Broadcast Sistemi
Hankook 24Hr Dubai Yarışlarında Kablosuz DTC Broadcast Sistemi
28.03.2019 10:04

DTC Broadcast, çözüm ortağı Studio Hamburg MCI ile birlikte Hankook’un 24Hr Series yarışlarının bir parçası olarak Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Dubai Autodrome’da gerçekleştirilen Hankook 24Hr Dubai otomobil yarışlarının yayını için eksiksiz bir DTC Broadcast kablosuz sistemi kurdu.

24 Hours of Dubai’nin 5.4 kilometrelik pistinde toplam 75 otomobil yarıştı ve yeni 2019 model Audi R8 LMS’si ile yarışan Car Collection Motorsport ekibi şampiyon oldu. Studio Hamburg MCI tarafından Köln merkezli 0221 Mediagrup’a sağlanan DTC Broadcast teknolojisi, SOLO7 OBTX ve SOLO7 Nano yükselteçler ile PRORXD alıcılarla tüm pistten geniş kapsamlı yayın sağladı.

Studio Hamburg MCI Proje Mühendisi Richard Hardege şunları söyledi: “İki katı sinyal alım noktası gerektiren ve yine de talepleri karşılayamayacak olan eski teknolojinin yerini almak üzere DTC Broadcast tercih edildi.  2018 yılındaki aynı araba yarışlarında DTC SOLO7 OBTX vericilerle sekiz yolu girişe sahip PRORXD alıcılar kendini başarıyla kanıtlamıştı. Bu kez de 0221 Mediagroup’un projesini verimli ve düşük maliyetli olarak kurmasını sağladılar.”

Studio Hamburg MCI Silverstone testi yaptığında stratejik olarak seçilen komundaki bir forklift üzerindeki tek sinyal alım noktasından neredeyse tüm yarış pistini kapsadı. Bir tane daha küçük alıcı istasyon ekleyerek, 24 saat süren yarışlar sırasında, öncesinde ve sonrasında yüzde 100 kapsama sağlandı. 

Tüm pistin çevresinde yerler bulup kurmak yerine forklift kullanımı, sistemi hızlı, kolay ve uygun maliyetli hale getirdi. PRORXD bu tip büyük ölçekli motorlu araç yarışları için ideal. Studio Hamburg MCI, PRORXD kullanarak yarış sezonunun pistlerinde gereken sinyal alım noktası sayısını yarıya indirdi.

SOLO7 OBTX verici konan arabalara 1W yükselteçler ve alçak profilli, tümyönlü Domo antenler yerleştirildi. 

SOLO7 OBTX verici yüksek kaliteli OB uygulamaları için özel olarak tasarlanan, küçük boyutlu, zengin özellikli bir COFDM dijital görüntü vericisi. SOLO7 Nano yükselteç küçük, göze batmayan aygıt gerektiren uygulamalara yönelik tasarlanan ultra küçük bir COFDM güç yükselteci. PRORXD alıcı/kod çözücü, mükemmel RF performansı ve son derece esnek kod çözme platformu sağlıyor.

DTC Broadcast ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 417 76 53 numaralı telefondan Bupat’ı arayabilirsiniz.