Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ödüllü Litepanels Gemini 1x1 Soft LED Işık Paneli
Ödüllü Litepanels Gemini 1x1 Soft LED Işık Paneli
29.05.2019 12:11

Litepanels Gemini 1x1 Soft RGBWW LED panel ile olay yerinde veya stüdyoda sahneler daha hızlı ve parlak aydınlatılabiliyor. Tam spektrum, her türlü renge ayarlanabilen hassas Daylight ve Tungsten ışık veren, hafif, kurulumu ve denetimi kolay Gemini, hareket halinde çekim yapanlar için ekip olmadan en iyi aydınlatma çözümünü sunuyor. 

Hızla mükemmel ışık

Dört aydınlatma modu ile ışık eksiksiz denetlenebiliyor; ince ayarlı Daylight ve Tungsten için CCT Mode; 360 derece renk tekerleğinde istenen rengi yaratmak için HSI Mode; birçok popüler jel için Gel Mode; yaratıcı ışık efektleri için Effects Mode.

Hızlı ve kolay kurulum

Kutusundan çıkarılır çıkarılmaz, herhangi bir montaj gerekmeden hemen çalışmaya hazır Litepanels Gemini 1x1 Soft, mevcut aydınlatma kurulumunun içerisine kolay bütünleştirme için erişilmesi kolay kontroller, DMX, kablosuz DMX veya Bluetooth yoluyla uzaktan kumanda seçenekleri var. 

Pil ve AC arasında kolay geçiş

Az sayıda kabloyla hızla donatılan hafif tasarımlı Litepanels Gemini 1x1 Soft, XLR, V-Mount veya Gold Mount pillerle tam yoğunlukta mobil ışık gücü verirken sadece 200W enerji tüketiyor.

Kararlı ışık

Her türlü kare hızı, deklanşör açısı ve yoğunluk düzeyinde %10 ile %0 arasında hiç pürüzsüz kısma ile ağır çekim görüntüler için ideal.

Yılın ürünü ödülü

Litepanels Gemini 1x1 Soft bu yıl NAB fuarında en önemli ve geleceği parlak yeni ürünlerden biri olarak seçildi. 

Litepanels ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20  numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.