Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Smartregie GmbH Sennheiser Digital 6000 Kablosuz Sistemlerini Tercih Ediyor
Smartregie GmbH Sennheiser Digital 6000 Kablosuz Sistemlerini Tercih Ediyor
16.06.2019 14:25

Televizyonda duyguların açığa çıktığı aşk hikayelerinde görüntü kadar ses de çok önemli. Köln’deki The Bachelor, The Bachelorette ve 7 Töchter gibi televizyon programlarının teknik sunumlarından sorumlu Smartregie GmbH adlı şirket, Sennheiser’ın Digital 6000 serisi kablosuz sistemlerinin sağladığı en üst kalitede sese güveniyor.

Smartregie GmbH’nin satın aldığı on adet EM 6000 Dante iki kanallı alıcı, 20 Sennheiser SK 6000 vücut tipi vericiyle birlikte kullanılabiliyor. Bunlara Neumann KK 205 kapsüllü SKM 6000 el vericileri eklendi. Verici batarya paketleri ve yedekleri, dört adet L 6000 raf montajlı şarj aygıtıyla yeniden doldurulabiliyor. Yeni donanımı iki adet Sennheiser ASA 214-UHF anten bölücü tamamlıyor. Vücut vericileriyle birlikte çalışan Sennheiser MKE 2-4 klipsli mikrofonlar, özelikle gizli kablolamalı kullanımlarda güçlü. Öte yandan açık kablolama için Sennheiser MKE 1 klipsli mikrofonlar Smartregie GmbH’nin tercih ettiği araçlar.

Sennheiser Digital 6000 sistemlerini Köln’deki Audioservice Norbert Gutzmann e.K. tedarik etti. Şirket Smartregie GmbH’ye her biri beş EK 6042 iki kanallı yuvaya takılan alıcı, iki ASA 214 ve bir SR 2050 IEM verici içeren üç adet kabin rafıyla da donattı.

Smartregie GmbH yeni Digital 6000 serisi vericilerini A1 – A4 (470 – 558 MHz) frekans bandında kullanıyor. Smartregie GmbH’nin uygun iletim frekanslarını hesaplamak için kullandığı Sennheiser VSM yazılımı, bağlı olan Digital 6000 sistemlerini denetlemek ve izlemek amacına da hizmet ediyor. 

Nakliye masraflarını düşük tutmak için Smartregie GmbH SKB Cases’dan hafif ama sağlam çantalar kullanıyor. Yeni satın alınan Digital 6000 sistemlerinden ikisi de bu nakliye çözümlerinin içinde tutuluyor.

Sennheiser EM 6000 Dante alıcılardan gelen sinyaller, diğer veriyle birlikte Riedel MediorNet yoluyla iletiliyor ve gereken çıkış noktalarında alınabiliyor. Smartregie GmbH’de ses mühendislerinin ses denetim merkezi olan bir Yamaha konsol, tüm sinyalleri yönetmek ve daha sonra post prodüksiyonda kullanılmak üzere bir dijital çok kanallı kaydediciye aktarmak için kullanılıyor.

Digital 6000 sistemleri önceden beri Smartregie GmbH’de bulunan Sennheiser donanımıyla birlikte kullanım için ideal. Örneğin yeni alınan dijital kablosuz kanalların bir süredir şirkette olan 14 adet Sennheiser AD 3700 antenle çalıştırılmaları, tipik yapımlarda çok sayıda anten kullanılması nedeniyle maddi açıdan bir avantaj. 

Profesyonel açıdan bakıldığında vücuda yerleştirilen vericiler her zaman düzgün kullanılamıyor. Amatör sanatçı veya oyuncular sıklıkla tüm ağırlıklarını vücut tipi vericilerin üzerine vererek sinyallerini azaltıyorlar. Bu nedenle çok sayıda anten kullanmak olumlu. 

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.