Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Imagine MyCare: Eski Sistemlere Destek
Imagine MyCare: Eski Sistemlere Destek
23.10.2019 16:01

Imagine Communications yayıncılara ve medya şirketlerine yazılım tanımlı çözümlere doğru geçiş sürecinin her noktasında sürekli destek verme taahhüdü kapsamında yeni ürünler geliştiriyor. 

Dünya çapında yayıncılar garanti dışında kalan ve ömürlerini doldurmak üzere olan eski aygıtları yoğun olarak kullanıyorlar. Imagine Communications’ın “your path, your pace” (senin yolun, senin adımın) felsefesinin bir parçası olan MyCare, bu eski kurulumlara kesintisiz destek sağlayarak, yeni kuşak çözümlere hazırlanırken mevcut platformların kalitesini ve güvenilirliğini garantiliyor. 

MyCare kapsamındaki bir dizi hizmetten birisi olan yeni Health Check Program ile deneyimli bir mimar ve mühendis ekibi mevcut altyapıyı değerlendiriyor, gizli riskleri belirliyor, kritik bileşenler için sürekli desteğin nasıl en iyi şekilde verilebileceği üzerine öneriler veriyor. Bu hizmetin bir parçası olarak Imagine Communications uzmanları geçişin planlanmasına, medya şirketlerinin yazılım tabanlı altyapılara geçiş planlarını iyileştirmelerine yardımcı oluyor.

Başka bir Imagine Communications opsiyonu olan yeni Extended Care programı, müşterinin mevcut SDI donanımı için ek koruma yılları sağlıyor. Daha önce desteğe son verildiği açıklana bazı eski Imagine Communications cihazları için müşterilere IP tanımlı ortamlara yatırım yapana dek stressiz çalışma yolu sunuluyor.

Fortress Solutions ile birlikte sunulan Imagine Service Fortress, çok satıcılı kurulumlar için onarım desteği sağlıyor. Başlıca tüm medya satıcılarından alınan aygıtlar destekleniyor.

Bu kesintisiz destek kapsamında hizmet, yedek parça ve ürün güncellemeleri var. Amaç eski aygıtlardan kaynaklanan riskleri ve hataları yönetip, kritik yayın sistemleri için yüksek kullanılabilirlik ve yedeklik sağlamak. Denetimli bir geçiş sürecinin parçası olarak bileşenler yazılım tanımlı teknolojiyle değiştirilirken aynı operasyonel esneklik ve hataya dayanıklılık düzeyleri korunuyor. 

Bell Media direktörü, TV ve ağ mühendisi Tos Madden yorum yaptı: “Bell Media’da mevcut kayıt ve kurgu sistemlerimizi analiz etmek için yardım arıyorduk. Amaç operasyonları riske atmadan ve iş akışında değişiklik yapmadan mevcut teknolojimizin kullanım ömrünü uzatmaktı. Imagine Communications Nexio sunucularımız, kurgu sistemlerimiz, ağa bağlı bellek deposu ve üçüncü firmaların Ethernet anahtarları üzerinde tanılar ve incelemeler gerçekleştirdi. Imagine Communications’ın yaptığı öneriler hangi bileşenlerin daha geniş desteğe gereksinim duyduğunu gösteren bir plan ve yeni kuşak altyapılara bir geçiş yolu sağladı.

Imagine Communications operasyonlar ve müşteri hizmetleri başkan yardımcısı Chris Sjerven ekledi: “MyCare, bizim “your path, your pace” felsefemizin vazgeçilmez bir parçası. Müşterilerimiz yazılım tanımlı, IP bağlantılı bir geleceğe düzenli bir geçiş yapmak istiyorlar, fakat operasyonel gereksinimlerine en uygun geçiş yolunu planlayabilmek ve mevcut yatırımlarıyla sermaye planlarını korumak zorundalar. MyCare sayesinde bugün sistemleri %99.999 oranında çalışır durumda (yılda yaklaşık 5 dakika kesinti) ise, geçiş boyunca da %99.999 çalışma oranı elde edeceklerine emin olabiliyorlar. Bu sayede geleceği inşa etmek üzerinde yoğunlaşabiliyorlar.

Imagine Communications ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.