Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Litepanels Gemini 1x1 Soft RGBWW LED Panel Işık
Litepanels Gemini 1x1 Soft RGBWW LED Panel Işık
26.04.2020 16:13

Litepanels Gemini 1x1 Soft LED panel ışık, olay yerlerinde ve stüdyolarda sahnelere hızlı ve parlak aydınlatma sağlıyor. Her türlü renge ve geniş aydınlatma efektlerine ayarlanabilen, tam spektrumlu, kusursuz daylight ve tungsten ışık veren Gemini 1x1 Soft, hafif, donatılması hızlı, denetlenmesi kolay yapısıyla, hareket halinde çekim yapanlar için ekip gerektirmeyen bir aydınlatma çözümü getiriyor.

Gemini 1x1 Soft dört aydınlatma moduyla eksiksiz ışık denetimi sunuyor:

  1. CCT Mode: İnce ayarlı gerçek daylight ve tungsten.
  2. HSI Mode: 360 derece renk tekerleğinde istenen  rengi yaratmak için.
  3. Gel Mode: Birçok popüler jeli hızla ayarlamaya yönelik.
  4. Effects Mode: Göz alıcı bir dizi yaratıcı aydınlatma efektleri için. 

Pil ile AC arasında kolay geçiş

Sadece 200 Watt güç tüketen Gemini 1x1, az sayıda kabloyla hızla kurulabildiği ve XLR, V-Mount veya Gold Mount pillerle tam yoğunlukta mobil çalışabildiği için, ideal bir olay yeri ışığı.

Hızlı erişim, kolay donatım

Ambalajından çıkar çıkmaz herhangi bir montaj gerekmeden çalışmaya hazır olan ışık kaynağı, var olan aydınlatma kurulumu ile kolay bütünleştirme için DMX, Wireless-DMX, Bluetooth yoluyla uzaktan kumanda seçeneklerine ve kendi üzerinde kolayca erişilen kontrollere sahip. 

Yüksek kararlılık

Her türlü kare hızı, kapak açısı ve yoğunluk düzeyinde kırpışmaya ve renk kaymasına yol açmayan Gemini 1x1, %100 ile %0.1 arasında son derece pürüzsüz kısmalarla ağır çekimler yapmak için ideal. 

Litepanels ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.