Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Leader ZEN Monitör Artık Sony SR Live Metadata Destekli
Leader ZEN Monitör Artık Sony SR Live Metadata Destekli
22.11.2019 19:20

Küresel bir yüksek performanslı test ve ölçüm çözümleri üreticisi olan Leader Electronics, ZEN serisi dalga şekli monitörleri ve rasterizerlerini, Sony Imaging Products & Solutions tarafından önerilen SR Live Metadata paketlerinin kodlarını çözecek ve görüntüleyecek şekilde zenginleştirdi. Paket yapısının desteklediği Sony SR Live for HDR prodüksiyon iş akışı, bir HD SDR canlı yapım ortamı içerisinde aynı anda 4K HDR ve HD HDR görüntülerin prodüksiyonuna imkan veriyor.

SR Live Metadata, “SMPTE ST 291-1 Ancillary Data Packet and Space Formatting” standardına uygun şekilde SDI sinyalinin içerisine gömülüyor. Bunun sonucu olarak yeni zenginleştirilen ZEN serisi LV5600/LV7600/LV5350/LV5300/LV7300 ürünler aşağıdaki bilgilerin kodlarını çözebiliyor ve görüntüleyebiliyor:

Table Version, OETF, Transfer Matrix, Color Gamut, Conversion Mode, HDR Look, HDR Black Compression, SDR Gain, Master Black, HDR Black Offset, Gamma Table, Gamma Step, Gamma Level, Knee, Knee Point, Knee Slope, Knee Saturation, Knee Saturation Level, Soft Knee, Knee Radius, SDR White Clip, SDR White Clip Level, HDR Knee, HDR Knee Point, ve HDR Knee Slope.

Leader Electronics verimli içerik prodüksiyon iş akışları sağlamak için SR Live Metadata paketlerini destekliyor ve SR Live Metadata kod çözme ve görüntüleme özelliği artık tüm yeni ZEN serisi dalga şekli monitörleri ve rasterizerlerinde var olan standart bir özellik. Daha önce satın alınmış ZEN ürünleri için kullanıcılar Leader web sitesinden bu özelliği ücretsiz olarak indirip ünitelerini güncelleyebiliyorlar.