Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Spor Etkinliklerinde Phabrix Sx
Spor Etkinliklerinde Phabrix Sx
20.12.2019 10:15

Test ve ölçüm çözümleri alanında öncü firmalardan Phabrix, medya ağı sağlayıcı Cingularity’ye yaklaşan iki spor etkinliğinde izleme için üç adet Phabrix Sx 3G/HD/SD görüntü/ses izleme el aygıtı ile bir Rx 2000 rasterizer sağladı. Japonya’daki kadınlar hentbol dünya şampiyonasında ve Avustralya’daki erkekler açık hava sert kort tenis turnuvasında bu portatif ama güçlü üniteler kullanılacak.

Gelişmiş SD fiziksel katman analizi (Eye ve Jitter) yapan SxE, canlı yapım gibi uygulamalar için ideal. Hızlı RTE (Real-Time Eye) teknolojisi fiziksel katman testini hızlandırıyor ve yükseliş süresi, düşüş süresi, delta, overshoot ve kablo uzunluğu gibi başlıca değişkenlerin otomatik ölçümlerini yapıyor ve günlük kayıtlarını tutuyor. SxA SxE ile aynı gelişmiş sinyal üretim, analiz ve izleme yeteneklerini, gerçek zamanlı SDI fiziksel katman analizi (eye ve jitter ölçümleri) olmadan sunuyor. Üç yüz elliden fazla farklı formatla SMPTE uygunluk testi desteği var. Geniş kapsamlı görüntü ve ses araçları arasında hareketli test paternli bir sinyal üreteci, yüksek performanslı dalga şekli ve ANC/VANC denetleyici var.

Rx 2000 rasterizer 4 adede kadar 2K/3G/HD/SD-SDI görüntü/ses analiz ve izleme kanalı sunuyor ve sinyal üretimi de sağlayabiliyor. Görüntü analizi ve eye/jitter testleri için harici bir ekran yoluyla 16 adede kadar ölçüm aleti aynı anda sunulabiliyor. Dahili çift ekran ve hoparlörler kullanılarak da ölçüm aletleri izlenebiliyor.

İki spor etkinliğinden sonra Phabrix üniteleri Cingularity’nin Londra’daki yeni MCR’ye kurulacak ve burada ağ operasyonlarında ve veri merkezlerinde görüntü izleme için kullanılacak. 

Phabrix ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.