Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > 3SS 3READY Android TV ile Belçika’da Yeni TV Hizmeti
3SS 3READY Android TV ile Belçika’da Yeni TV Hizmeti
20.01.2020 10:20

Set üstü alıcı (STB) ve çoklu ekran dijital eğlence alanında yazılım çözümleri üreten 3 Screen Solutions (3SS), Belçika’nın en büyük telekom ve çoklu servis sağlayıcısı Proximus’un yeni başlattığı Android TV Operator Tier tabanlı Proximus Pickx yeni kuşak IPTV hizmeti için güçlü 3SS 3READY Android TV çözümünü seçtiğini açıkladı.

Avrupa’nın ilk Android P tabanlı TV projesi olan Proximus Pickx, abonelere 3READY tarafından sağlanan kişiselleştirilebilen kullanıcı deneyimiyle birlikte çok geniş son teknoloji kullanıcı özellikleri sunuyor. Proximus Pickx TV rehberini yeni kuşak kişisel TV ile birleştirerek mümkün olan en geniş izleyici kitlesine istedikleri içerikleri bulmalarına yardımcı olarak beklentilerini ve gereksinimlerini karşılıyor.

Proximus Pickx tümü tek bir birleşik platformda canlı TV, Catch up TV, VoD, Netflix gibi uygulamalar, bulut yoluyla oyunlar ve yerel içerik işlevleri, çok geniş bir program kütüphanesi ve zengin çeşitlilikte içerikler sunuyor. İçerik bulma, Technicolor ara yazılımı ve STB destekli Google Assistant ve ThinkAnalytics öneri motoru kullanılarak ses denetimiyle aboneler için daha da kolaylaştırılıyor.

Ayrıca 3SS SAFe (Scaled Agile Framework) metodolojileri gibi dinamik geliştirme prensiplerini uygulayarak Proximus’un ürün geliştirme süreçlerini güçlendirmesine yardımcı oluyor.

3SS’in ödüllü 3READY ön ucu ve kullanıcı arayüzü çerçevesi çözümü, içerik kaynakları ve aygıtları üzerinde ilgi çekici, birleşik deneyim sağlayan, son derece sezgisel ve uyarlanabilen bir kullanıcı arayüzü (UI) sunuyor. 3READY Android TV Operator Tier STB projeleri için iyileştirildi; günümüzün en cazip işlevsel gereksinimlerini sunmak üzere esnek bir biçimde tasarlandı. 3SS 3READY Android TV sayısal tuş takımlarıyla veya tuş takımsız uzaktan kumandaları destekliyor. Bir işletmeci 3READY ile işletme gereksinimlerine göre düzenlenmeye hazır uygulama mimarisiyle markalı hizmetleri daha hızlı başlatabiliyor. Böylece işletmecinin pazarlama amaçları desteklenirken, abonelere dünya kalitesinde eğlence keyfi sunuluyor.

3READY Custom Launcher işletmecilerin Android TV kurulumlarından maksimum potansiyeli elde etmelerini sağlıyor. Proximus Pickx izleyicileri kişiselleştirme ve Proximus logoları sayesinde standart bir başlatıcıdan çok daha zengin bir kullanıcı deneyiminin keyfini yaşayabiliyorlar. Netflix ve YouTube, Google Play Store, Google Assistant, Chromecast gibi tüm Google TV hizmetleriyle birlikte bulut ortamında oyunların kesintisiz bütünleşmesi sayesinde Proximus Pickx aboneleri üst düzey, tamamen sarıp sarmalayan bir eğlence hizmetinin keyfine varabiliyorlar.

En Çok Okunanlar
Dergi