Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Panasonic
Panasonic
23.10.2017 12:35

AU-EVA1 Küçük Sinema Kamerası

5.7K Super 35mm sensörlü AU-EVA1 el çekimleri için özel olarak tasarlandı ama gimbal, drone ve ışık jib’leri üzerinde de kullanılabiliyor. EVA1 bağımsız< film yapımı, belgeseller, müzik klipleri ve büyük yapımlarda B kamerası olarak kullanıma uygun. 14 adım dinamik aralıklı kamerada ISO 800 ve ISO 2500 olmak üzere iki hassasiyet ayarı var. EF Mount lens yuvalı ürün, 4K 10 bit 4:2:2 ve RAW görüntüler kaydediyor. 5720 x 3016 çözünürlük, 17.25 milyon pikselli sensör, gerçek sinematik görüntüler yakalıyor.

ARCAM Robotic Arm UR10 Robot Kolu

Panasonic Avrupa dağıtım haklarını ARCAM by AR+ firmasına verdi. Fransa’nın hariç tutulduğu anlaşma sayesinde robotik kamera sistemi ile Panasonic kameralar haber ve spor stüdyolarına, konserlere ve aralıklı çekim (stop motion) uzmanlarına birlikte sunuluyor. ARCAM robotik kamera sisteminde robot ve pedestal, AR+ denetim yazılımı ARcaptur, AR+ uzaktan kumanda ve lens denetim aygıtı var. Gereksinimlere göre dolly ve farklı aygıtlar eklenebiliyor.

AV-HLC100 Canlı Akış Yapım Merkezi

Küçük boyutlu ve çok yönlü AV-HLC100 çözümünde sekizi HD-SDI, biri seçilebilen HD DVI-D olmak üzere dokuz giriş standart olup, opsiyon kartlarıyla maksimum 13 adet değiştirilebilen HD/SD sinyal girişi elde edilebiliyor. Standart beş adet HD-SDI ve bir DVI-D çıkış da opsiyonel kartlarla maksimum 10 adede çıkarılabiliyor. İki adet genişletme yuvası, iki AV-HS04M serisi çift kanallı giriş veya çıkış kartının aynı anda kullanılmasına imkan veriyor. Dört adet Aux kanalı çok yönlü yapım iş akışı sağlıyor; AUX1’de miks geçişleri yapılabiliyor. Çift PinP, bir DSK, 3D gezer bindirme ile Primatte renk bindirmeli upstream keyer yetenekleri de var. Hem arka planda hem de bindirmede geçişler için yüksek kaliteli 3D ve 2D efektler kullanılabiliyor. Tüm giriş kanallarında dahili değiştirilebilen kare senkronlayıcı varken; üst düzeye çeviriciler dört kanal için kullanılabiliyor. Sekiz standart HD-SD/SDI girişi için 16 eksenli renk düzeltme mevcut. Sistemin frekansı 60Hz, 50hz ve 24Hz olarak ayarlanabildiği için, uluslararası çalışma ve dijital sinema tarzı canlı geçişler mümkün.

AW-360 Canlı Kameralar

AW-360C10 ve AW-360B10 kameralar, 360 derece sıkıştırmasız 4K görüntü çıkışı veriyor. Senkron çalışan 4 kameranın 2:1 en/boy görünüm oranlı çekim yapabildiği çözüm, düşük gecikmeli canlı uygulamalar için ideal. Beyaz denge ve pozlama, otomatik olarak ayarlanıyor. 3840 x 1920 4K görüntü kalitesi, izleyiciyi sanki oradaymış gibi hissettiren, çepeçevre saran görüntü sunuyor. Düşük gecikmeli 4K/30p yüksek çözünürlüklü görüntü üretildiği için, gerçek zamanlı görüntü iletimi mümkün. Çekim yerindeki her kurulum ve kaldırma, çalışmayı daha da esnek hale getiriyor. Sistem yapılandırması PC’den, Wi-Fi olan yerde iPad’den izlenip değiştirilebiliyor.

AK-UB300 Çok Amaçlı 4K Kamera

Çok yönlü kullanım için 2/3 tipi lens yuvalı AK-UB300, spor, uzak stüdyolar, hava durumu, canlı konserler ve diğer uygulamalar için hassas kamera çalışması ve yüksek görüntü kalitesi sağlıyor. Küçük ölçekli bir stüdyoda düşük bütçeli içerik çekerken bile 4K görüntü kalitesini yakalayabilen kamera, havadan çekimler için de ideal bir seçenek. HD çözünürlükte bile mevcut kutu kameraların yerini alabilen AK-UB300, 4K ve IP tabanlı sistemlere yumuşak bir geçiş sağlıyor. Çok sayıda işlev, her türlü uygulamada çok yönlü kullanım getiriyor.

NDI Destekli AW PTZ Kameralar

Network Devce Interface (NDI) destekli PTZ kameralardaki NDI version 3 sayesinde kullanıcılar Panasonic profesyonel PTZ kmaeralarını doğrudan bir NDI ağına bağlayabiliyorlar. NewTek Tricaster ve Newtek IP serisi profesyonel görüntü anahtarlama sistemleri tarafından otomatik tespit edilen bu yeni kameralar, diğer yüzlerce NDI özellikli ürünle kesintisiz bütünleşerek, ek yapılandırma gerekmeden NDI tabanlı görüntü yapım iş akışları sağlıyor. Serideki AW-HN38, AW-HN40, AW-UN70 ve AW-HN130 modellerin siyah ve beyaz modelleri mevcut.

AW-HR140 Açık Hava PTZ Kamerası

Bütünleşik pan/tilt/zoom Full HD açık hava kamerası AW-HR140, IP65 korumalı kasası sayesinde dışarıda çekim uygulamalarında ayrı bir koruyucu gerektirmiyor. SDI çıkışlı bu kameranın başlıca uygulamaları, canlı açık hava etkinlikleri, spor salonu ve stadyum çekimleri, hava durumu, trafik ve manzara yayın çekimleri. Kamerada ½.86 tipi Ful HD 3MOS sensörler ve motorlu bir 20x zoom lensi var. Gelişmiş resim işleme, yüksek hassasiyet, düşük gürültü ve 1000 TV satırı yatay çözünürlük sağlıyor. Suya ve toza dayanıklı kasa, tuzun verebileceği zararlara da dayanıklı olup, bir sileceğe sahip. Titreşim gidererek kararlı görüntüler yakalanmasını sağlayan D.I.S.S. (Dynamic Image Stabilizing System), özellikle şiddetli rüzgar ve değişken hava koşullarında değerli bir özellik.

www.business.panasonic.com

Önceki Makale
Sony
Sonraki Makale
Blackmagic
En Çok Okunanlar
Dergi