Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI Sarsıntısız Uzaktan Kumandalı Kamera Kafaları SRH-3 ve SRH-360
ARRI Sarsıntısız Uzaktan Kumandalı Kamera Kafaları SRH-3 ve SRH-360
26.07.2020 11:25

Üç eksenli, tamamen sarsıntısız uzaktan kumandalı kafalar SRH-3 ile SRH-360, çok geniş esneklik ve kolaylıkla kameraları zorlu konumlara taşıyorlar. İster bir sinema filmi çekim seti, ister TV stüdyosu veya etkinlik olsun, SRH-3 ve SRH-360, DRW-1 gibi dijital kumandalar, DEH-1 ve Master Grip ile birlikte arkalarındaki ARRI teknolojisinin tüm gücüne sahipler.

Akıllı ve uyarlamalı sistem

Üstün sarsılmazlık sağlamak için ARRI Stabilized Remote Head kafaların içerisindeki motorlar fazladan motor gücü ekleyip harici merkezkaç gücü telafi edebiliyorlar. SRH-3 ile SRH-360, ARRI’nin opsiyonel tekerlekli joystick tabanlı kontrol panosu ile uzaktan da kumanda edilebiliyor.

Yüksek yük kapasitesi, düşük ağırlık, küçük tasarım

ARRI SRH-3 ile SRH-360 son derece küçük boyutlu ve hafif. Ama düşük ağırlık düşük destek yetenekleri anlamına gelmiyor; her bir Stabilized Remote Head kendi ağırlığının üç katından fazla yük taşıyabiliyor, piyasadaki en iyi ağırlık/yük oranını sunuyor. 

Geleceğe dönük iş akışları

ARRI Stabilized Remote Head uzaktan kumandalı kafalar diğer ARRI ürünleriyle ve iş akışlarıyla mükemmel uyumlu, ama çeşitli rakip markalarla da kullanılabiliyor. ARRI yıllarca sürekli servis ve güncellemeler sunarak ürünlerinin arkasında duruyor.

Bütçe dostu

Üst düzey görüntü ekim sistemleriyle çalışırken fiyat etiketi nedeniyle sarsıntısız bir uzaktan kumandalı kafadan ödün vermek mantıklı değil. ARRI, Stabilized Remote Head kafalar için maliyeti de göz önünde bulunduruyor. V ile SRH-360 üstün özelliklerine rağmen uygun maliyetli. 

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.