Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Reality Engine Artık Ücretsiz!
Reality Engine Artık Ücretsiz!
24.11.2020 12:39

Zero Density, ücretsiz Reality Engine ile sanal produksüyonu demokratikleştiriyor.

Zero Density, Reality Engine ve Epic Games MegaGrant sahibi Reality HUB ürünlerinin “Topluluk” sürümünü çıkardı. 

Gerçek zamanlı görsel efektlerle sanal prodüksiyonu geleceğe taşıyan Zero Density, tamamen Unreal Engine teknolojisini kullanan, gelişmiş gerçek zamanlı kompozisyon araçları ve özel “keying” teknolojisiyle Reality Engine ürününün yaratıcısıdır. Reality Engine, sektördeki en gerçek zamanlı foto-gerçekçi 3D sanal stüdyo ve artırılmış gerçeklik platformudur. 

Sektöre katkıda bulunma ruhuyla, 23 Ekim’den itibaren Reality Engine, herkesin onu indirmesi için ücretsiz olarak yayınlandı ve üç haftada 1000 kişi tarafından indirildi.

Herkesin indirebileceği, öğrenebileceği ve Reality Engine’in muazzam yeteneklerini test edebileceği ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarabileceği bir sürüm oluşturmak istedik.” diyor Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kuban Altan.

Reality Engine, Unreal Engine kullanıcıları için sıfır öğrenme eğrisi sunar. Ek olarak, UE’yi yayına uyarlayan Reality Engine’in ek özelliklerini kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak için, ekip çok sayıda öğretici video ve doküman hazırladı.

Bu haber, koronavirüs durumunun endüstrilerde VR/AR dönüşümüne doğru bir itici güç yarattığı eşi görülmemiş bir zamanda geliyor. Bu rakipsiz sistemde yaratmak, kontrol etmek ve üretmek için bu fırsatı değerlendirmenizi öneririz.