Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA Kontrol Paneli Yenilendi
AJA Kontrol Paneli Yenilendi
24.11.2020 12:42

AJA, KONA ve Io müşterilerinin artık Adobe Premiere Pro’nun son sürümündeki yeni HLG HDR özelliklerine erişebileceklerini duyurdu. Çözüm; KONA 5, KONA 4, KONA IP, Io 4K Plus, Io 4K veya Io IP kullanan KONA ve Io müşterileri için geçerli. AJA Kontrol Paneli arayüzü ve AJA Control Room içermekte. HDR içeriğini düzenlerken ve renklendirirken kusursuz bir izleme deneyimi sağlamak için HDR sekmesine tıklayabilir ve HLG’yi açabilirsiniz.

AJA Control Room yazılımı, AJA donanım cihazlarıyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve ayrıca yüksek kaliteli profesyonel medya dosyası türlerini ve formatlarını destekleyen tam ekran oynatma ve ana sistem ses izleme ile bağımsız bir medya oynatıcı olarak da çalışabilir.

AJA Başkanı Nick Rashby konuyla ilgili şunları söyledi: “İçerik oluşturucular, etkileyici görüntülerle izleyicileri büyülemeye ve onlarla etkileşime geçmeye çalışırken HDR ivmesi artmaya devam etmekte. “AJA Kontrol Paneli”nin Adobe’nin yeni Premiere Pro HLG özelliklerine erişimi, post prodüksiyon uzmanlarına çeşitli avantajlar sağlayacak. Örneğin, HLG renk alanıyla daha kolay zengin görüntüler oluşturacaklar.” 

AJA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.