Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Küçük Sinema Kameralarına Taban Tipi Anton/Bauer Titon Base Batarya
Küçük Sinema Kameralarına Taban Tipi Anton/Bauer Titon Base Batarya
06.02.2021 22:19

68Wh portatif enerji kaynağı Titon Base, hafif, seyahati kolaylaştıran yapısında, kameralarla birlikte verilen amatör bataryalardan saatlerce daha uzun çalışma süreleri sağlamak için tasarlandı. Blackmagic Pocket Cinema kameralarını, Sony A7, Canon 6D ve benzeri kamera sistemlerini diğer tüm taban (base) tipi bataryadan daha uzun süre çalıştırabiliyor. Titon Base kameranın altına takılarak, kamera kontrollerinden yeterince güvenli uzaklıkta, mükemmel dengeli bir taban oluşturuyor. Hızlı çıkarma plakası ve bütünleşik ¼”-20 yuvalar sayesinde Titon Base hızlı hareket edilen elde çekimler sırasında kameradan çabucak çıkarılıp bir tripoda ya da kamera desteğine monte edilebiliyor. 

Kameraları, monitörleri, vericileri çalıştıran hafif ve küçük enerji kaynağı

İnce ve hafif ama güçlü Titon Base, 68Wh gücüyle DSLR, aynasız ve küçük boy cep sinema kameralarını saatlerce çalıştırıyor. Üç adet P-Tap portu ve yüksek hızlı USB portu, kamera aksesuarlarına güvenilir enerji sağladığı gibi, uzun bir günün sonunda telefonunuzun pilini de doldurabiliyor. 

Hızlı çıkarılan montaj plakasıyla çekim tarzını çabucak değiştirme

Dahili hızlı çıkarma plakası sayesinde montajlı kullanımdan elde çekime çabucak geçilebiliyor. Bütünleşik ¼”-20 yuvalar ağırlık merkezini mükemmel yerleştirerek, çalışılması kolay, dengeli bir kamera donatımı sağlıyor. 

Kalan çalışma süresini gösteren LCD ekran

Bilgi güçtür. Titon Base ile tahmine dayalı çalışmaya yer yok. Dahili LCD pil kapasite göstergesi kameranın ve bağlı diğer aygıtların kalan çalışma süresini dakikasına kadar gösteriyor. Bağlı değilken ise pilin şarj düzeyini veriyor. 

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.