Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU RPS ile Kontrol Esnekliğinizi Artırın
TVU RPS ile Kontrol Esnekliğinizi Artırın
06.11.2017 16:18

Mobil yayıncılık çözümlerinin öncü markası TVU Networks, 2016 NAB fuarında duyurduğu ürünü TVU RPS (Remote Production System) ile IBC 2017 fuarında da ziyaretçilerin ilgi odağıydı.

6 kameraya kadar olan canlı yayınlarda rejiyi sahadan değil de ana kumandadan/stüdyodan yapmaya imkan tanıyan TVU RPS, kullanıcıyı yüksek canlı yayın aracı, ekip-ekipman ve uydu kapasitesi gibi maliyetlerden kurtarıyor. TVU RPS 6 adet kamerayı senkronlayıp merkeze iletmesinin yanı sıra merkezden sahaya 2 adet geri dönüş sinyali, çift yönlü interkom, tally ve VOIP desteği de sağlıyor. Sahadaki robot kamera, prompter ve benzeri ürünlerin de merkezden yönetilebilmesini sağlamak amacı ile kod çözücü ve kodlayıcı arasında VPN tunnel oluşturan TVU RPS sadece 1,5 rack unit’e sığabiliyor.

TVU’nun patentli IS+ algoritmasını kullanan ürün, bu sayede zorlu internet koşullarında dahi yüksek kalitede görüntüyü düşük gecikme ile aktarabilme yeteneğine sahip. Dakikalar içerisinde kullanıma hazır hale gelen TVU RPS ile yayına başlamak için sahada bir Internet bağlantısının olması yeterli.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.