Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices MixPre-10T Ses Kaydediciye Ödül
Sound Devices MixPre-10T Ses Kaydediciye Ödül
22.02.2018 10:12

Sound Devices’ın MixPre-10T ses kayıt aygıtı, üstün prodüksiyon ürünü kategorisinde Cinema Audio Society (CAS) Award ödülüne değer bulundu.

İstenen her yere götürülebilen kaydedici, mikser ve USB ses arabirimi Sound Devices MixPre-10T, çok küçük ve portatif bir paket içerisine üstün ses performansı ve zengin özellikleri sığdırıyor. İçerisinde sekiz adet ultra düşük gürültülü, ayrık, Class-A Kashmir mikrofon ön yükselteci var. Analog sınırlayıcıları ve yeni 32 bit A-D çeviricileriyle MixPre-10T her yerde her zaman sıra dışı, profesyonel düzeyde ses kalitesini garantiliyor. MixPre-10T’nin kaydettiği 12 adede kadar kanallı çoklu WAV dosyaları, temiz bir stüdyo miksi vererek yüksek beklentilerin karşılanmasına yardımcı oluyor ve on ISO kaydederek post prodüksiyon için avantaj sağlıyor.

Hafif ve küçük tasarımlı MixPre-10T, yeni veya mevcut kitler için ideal bir portatif kaydedici. Çantada taşınarak ani kullanımlarda, USB ses arabiriminden yararlanarak çalınan sesi setteki hoparlörlere iletmede, MixPre-10T’nin çok yönlülüğü pratik avantajlar sunuyor. Bir kaydedicinin sesini setteki kamera ve diğer cihazlarla senkronize etmekte zaman kodu önemli. MixPre-10T kaydedicinin bu ihtiyaca yanıt veren dahili az sapmalı, yüksek hassasiyetli zaman kodu üreteci ve okuyucusu, cihaz kapatıldığında veya enerjisi kesildiğinde bile doğru zaman kodunu saatlerce koruyor.

Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.