Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Beyerdynamic FOX USB Mikrofon
Beyerdynamic FOX USB Mikrofon
22.02.2018 10:15

Beyerdynamic müzik nerede yapılıyorsa her zaman müzisyenlerin tarafında oldu. Tüm dünyadaki sahnelere, şehirlerdeki stüdyolara, dünyanın öbür ucuna kadar eşlik etti. Yeni USB mikrofon her zaman her yerde istenen müziği yakalıyor. Artık bir melodiyi kaybetmek mümkün değil. Çünkü stüdyonuz her zaman sizinle. Beyerdynamic FOX akustik gitar, podcast, oyun, YouTube videolarında ister vokal ister konuşma olsun mükemmel ses kalitesini garantiliyor.

Stüdyo kalitesinde mikrofon teknolojisi

Beyerdynamic FOX’ta dünya çapında profesyonel stüdyo mikrofonlarında bulunan yüksek kaliteli bir kapsül var. Bu geniş zarlı kondansatörlü mikrofon, yaygın dinamik mikrofonlara göre daha yüksek hassasiyet sağlıyor. Bu sayede kısık sesler ve en ince ayrıntılar bile mükemmel yakalanıyor. Kardioid polar patern arka taraftaki gürültüleri engelleyerek, ortam gürültüsüne karşı ideal koruma sağlıyor. Mikrofon kapsülü üzerindeki esnek askı, mikrofonun yapısından kaynaklanan gürültüler, ayak ve perde seslerini önlüyor. Mikrofon kapsülünün yüksek kalitesi bir tesadüf değil; beyerdynamic çok çeşitli mikrofonlar geliştirme ve üretme konusunda 90 yılı aşan bir deneyime sahip. Beyerdynamic sayısız müzik, ses ve televizyon yapımının ses kalitesinden sorumlu oldu. Yeni FOX yeni başlayanlara bu zengin deneyimin sonuçlarına erişim sağlıyor.

Tak-çalıştır kolaylığı

Beyerdynamic FOX’un en güçlü yanlarından biri, sadeliği. Mikrofon kayıtları normalde bir mikrofonun yanı sıra bir ön yükselteç ile A-D çevirici de gerektiriyor. Kaydı dinlemek istediğinizde bir D-A çevirici ve kulaklık yükselteci veya hoparlörler gerekiyor. Ama FOX ile durum böyle değil; Birinci sınıf ses yapımlarını hızla ve kolayca gerçekleştirmek için tüm gerekenler bir USB kablosu, bir bilgisayar ve bir çift kulaklık. Beyerdynamic mühendisleri profesyonel kayıt için tüm gereken bileşenleri küçük boyutlu FOX’un içine sığdırmayı başardılar. 

İşlevler

Beyerdynamic FOX bir mikrofon, ön yükselteç, çevirici ve kulaklık yükseltecini bir araya getiriyor ve buna rağmen kolay erişilen, kolay kullanılabilen bir ürün. Ön taraftaki bir kontrol güçlü kulaklık yükseltecinin şiddetini ayarlıyor, bir diğeri mikrofon sinyalini kulaklıklara göndererek anında denetim sağlıyor. Mikrofonun arkasındaki bir buton kazancı düzenliyor ve FOX’un özellikle yüksek sesli kaynaklar için kullanılabilmesini sağlıyor. Bir ses kesme (mute) butonu, örneğin canlı internet yayınları sırasında öksürük sesini kesmeye imkan veriyor. Beyerdynamic FOX için bir dizi aksesuar sağlıyor. Bir gürültü filtresi, konuşurken rahatsız edici patlama gürültülerini önlüyor; bir tabanlık mikrofonu masa veya kürsü üzerine yerleştirmeye yarıyor; bir kelepçe ise mikrofon sehpasına takılmasına imkan veriyor. Turuncu bir USB kablo seti ve yivli 5/8-3/8 adaptör de dahil.

Hareket halinde stüdyo kalitesi

Ultra küçük boyutlu beyerdynamic FOX’un diğer bir avantajı, sistemin portatifliği. Bir mikrofon, ön yükselteç, çevirici ve çeşitli bağlantı kabloları gerektirmeden, hareket halinde mükemmel kayıtlar yapmak için gerekenler sadece küçük boyutlu bu mikrofon ve USB kablosu. Doğru adaptör olduğunda FOX iOS ve Android üzerinde mobil aygıtlarla bile uyumlu. Bu sayede istenen her yerde en az çalışma ile en yüksek ses gereksinimlerini karşılayacak düzeyde kayıt yapmak kolaylaşıyor.

Beyerdynamic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 288 41 39 numaralı telefondan Nefan’ı arayabilirsiniz.