Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony HXC-FB80 Stüdyo Kamerasını Seçmek İçin 5 Neden
Sony HXC-FB80 Stüdyo Kamerasını Seçmek İçin 5 Neden
22.02.2018 11:16

Sony HXC-FB80 stüdyo kamerasını keşfetmek için çok heyecan verici nedenler var. Küçük boyutlu, çok yönlü, etkin maliyetli ürün, 4K ve HD HDR canlı yapımcılık dünyasına ideal bir başlangıç sunuyor.

1. Geleceğe uygun 4K canlı yapım çözümü

HXC-FB80, 4K yapımın avantajlarına, geleceğe yönelik bir başlangıç noktası oluşturuyor. HXCU-FB80 kamera kontrol birimiyle birlikte ayrıntılı 4K 3.840 x 2.160 çözünürlüklü görüntüler çekilebildiği için HXC-FB80 Ultra HD içerik yaratmak için ideal bir sistem.

2. HDR’ye hazır

İzleyicilerin gittikçe artan yüksek dinamik aralıklı (HDR) TV setlerinde ve görüntüleme aygıtlarında keyifle izleyebilmeleri için içeriklerinizi geleceğe uygun hale getirin. Ücretsiz bir aygıt yazılımı güncellemesi (2018 yazında çıkacak), HLG (Hybrid Log-Gamma) desteğiyle HD HDR yapımları mümkün kılacak. 

3. Resim kalitesi ve performansta büyük

HXC-FB80 portatif bir kamerada etkileyici çekim performansı ve işlevleri sunuyor. Sony RCP-1000 serisi uzaktan kumanda panelleriyle ideal bir partner olup, çok kullanışlı bir 5 kameralı sistem için HZC-RCP5 uzaktan kumanda yazılımı ile de birlikte kullanılabiliyor. Üst düzey Sony HDC serisi sistem kameralarından bilinen renk kontrolü gibi birçok ileri özellikten yararlanılabiliyor. En son Sony OLED vizörler gibi cazip seçeneklerle de uyumlu.

4. Her türlü ışıkta iyi görüntü

Üç adet 2/3 inç Exmor CMOS sensöre sahip HXC-FB80, 1080/50i’de F13 hassasiyet ve -60 dB sinyal/gürültü oranıyla büyüleyici Full HD görüntüler  sunuyor. zayıf ışıklı ortamlarda çekimi çok iyi olan ürün, son derece düşük gürültüyle, ayrıntılı görüntüler yakalıyor.

5. Daha fazla format esnekliği

Kamera kafası 1080/50p’ye kadar bir dizi formatta rahatça 3G-SDI sinyal çıkışı yapabiliyor. CCU’nun 12G-SDI ve Quad 3G-SDI arabirimleriyle 4K elde edilebiliyor. Böylece en rahat yapımlarla izleyicilere en iyi Full HD resim kalitesinde izleme keyfi sunuluyor.