Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Telos Alliance Telos Infinity AoIP Çözümü
Telos Alliance Telos Infinity AoIP Çözümü
26.03.2018 12:06

Telos Infinity ölçeklendirilebilirlik, bütünleştirme kolaylığı, verimlilik ve maliyet bakımlarından üstün bir AoIP çözümü. Telos Infinity çözümlerinin yeni serisindeki ilk ürün Telos Infinity IP Intercom, geniş kapsamlı bir yeni kuşak haberleşme çözümü:

  • Standart tabanlı Livewire+ AES67 ile kesintisiz uyumlu çalışma
  • Tüm dahili ve harici haberleşmeler için sınırsız ölçeklendirme
  • Tak-çalıştır tarzı kolay aygıt bütünleştirme
  • Kolay kullanım için sezgisel kullanıcı arayüzü
  • Matrissiz dağıtık ağ mimarisi
  • Geleneksel interkom sistemlerinden daha düşük TCO
  • Yayın haberleşmelerine yönelik optimizasyon

Yayıncılık için IP üzerinden ses teknolojisini keşfeden Telos Alliance mühendislik ekibi tarafından geliştirilen Telos Infinity IP Intercom, en son standartlara dayalı VoIP ve AoIP iletimi yapan tek bir IT omurga üzerinde ses haberleşmesi ve ses toplamayı birleştiriyor. 

Matristen kurtulun

Telos Infinity IP Intercom eskimiş matris teknolojisini, sadeleştirilmiş, daha zarif bir yapıda üstün işlevler sağlayan bir gelişmiş, dağıtık IP ağı çözümüyle değiştiriyor. Matrissiz olması tak-çalıştır tarzı ağ donanımı ve yazılım aygıtları planlanan bir değişiklik olarak sisteme eklenebiliyor. Bir matrisin üzerindeki port sayısını aşma olasılığını düşünmek gerekmiyor.

Bütünleşik sistemin parçası olarak…

Telos Infinity IP Intercom dağıtık bir IP ses altyapısının potansiyelini açığa çıkarıp, sezgisel Telos Infinity Dashboard uygulamasıyla ağa bağlı her ses uç noktasına erişim imkanı veriyor. Haberleşme ve yayında kullanım için mix-minus, program bus, mixer aux, monitör feed, uzaktan toplanan sesler ve sunucu mikrofonları gibi ayar ve unsurlara her yerden erişilebiliyor. 

… ya da eski bir kurulumun parçası olarak

Telos Infinity IP Intercom’un avantajlarından yararlanmak, mevcut ses altyapısını terk etmeyi gerektirmiyor. Telos Infinity, Telos Alliance xNode taban bant – IP arabirimlerini ve diğer AES67 partneri aygıtları kullanarak analog, AES, SDI ve MADI sistemlerin içerisine kesintisiz bütünleşiyor. AoIP’ye geçiş kablolama miktarını ve ilgili maliyeti, sistem tasarım süresini ve kurulum harcamalarını düşürüyor. 

Kemer paketleri

PoE (Power over Ethernet) beslemeli ve AES67 uyumlu Telos Infinity BP-2, yeni kuşak bir kablolu çift kanallı paylaşımlı hat kemer paketi. Geniş Telos Infinity IP Intercom içerisinde aygıtlar kesintisiz ve çok düşük gecikmeyle haberleşiyorlar.

Birden fazla INF-BP-2 seri bağlanıp aynı fiziksel PoE portundan beslenerek, geleneksel 2 telli veya dijital ses tabanlı paylaşımlı sistemlerden üstün bir alternatif elde edilebiliyor.

  • Çift kanallı tam çift yönlü haberleşme ve aux program kaynağı
  • 24 bit 48 KHz IP ses
  • Standart 100 Mbit Ethernet yoluyla ağ bağlantısı
  • Dahili Web kullanıcı arayüzüyle aygıt yönetimi

Interkom panelleri

Bilinen donanım interkom olanaklarıyla matrissiz IP haberleşmenin iş akışı ve esneklik avantajlarıyla birleştiren INF-MP-16, yayın talkback teknolojisinde bir yenilik yaratıyor. INF-MP-16 1RU Intercom Master Panel’deki 16 adet çok renkli konuş/dinle kolu gösterim tuşları, dört adede kadar metin kanalı ve Bitmap resmi veya sembolü sunuyor. 

Desktop Station

Aygıt kabini kullanmaya uygun olmayan yerlerde Telos Infinity INF-DS-16 16 Key Intercom Master Desktop Station, küçük ve cazip bir formatta INF-MP-16 ile aynı işlev ve özellikleri sunuyor. 

Dashboard yazılımı

Telos Infinity Dashboard birçok sekme ve menülerin karmaşası olmadan, tüm interkom sistemini tek bir sayfa olarak gösteriyor. Operatör hızla dolaşabiliyor ve birkaç dakikada çalışan bir IP Intercom yaratmak ve yönetmek için kontrolü eline alabiliyor. Dasboard sayesinde operatörler sınırsız Group, Partyline ve IFB yaratabiliyor, işlevleri sürükleyip Panel ve Beltpack tuşlarına bırakabiliyor. 


Ürün Telos Infinity AoIP Çözümü
Marka Telos Alliance
Firma Mavi Grup İletişim
Telefon 0212 274 69 10
Web www.maviiletisim.com.tr