Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ray Yapım Akratek'i Tercih Ediyor
Ray Yapım Akratek'i Tercih Ediyor
15.11.2018 18:19

Umut Karadağ, Ankara’da uzun yıllardır sektörümüzde yer alan ve tanınan bir isim. Umut Karadağ’ın ortağı olduğu Ray Yapım firması da sektörümüzde bir çok klip, belgesel, tanıtım filmine imza atmış bir firma. Yapımlarını gerçekleştirirken kendi sahibi oldukları kameraları kullanan Ray Yapım’ın kamera parkurunda bir çok kamera var. Umut Bey bir çok kamerayı denemiş bir yönetmen olarak Blackmagic Pocket Cinema 4K kamera ile daha iyisi yapılana kadar video çekimlerde DSLR kullanmaya gerek olmadığını düşünüyor. Özellikle kameranın kodek farkının önemli olduğunu düşünen Umut Bey, kamera ile birlikte verilen DaVinci yazılımının da kameradan gelen işlenmemiş görüntüler üzerinde renk düzenlemesi yapmak için çok büyük bir avantaj olduğunu söylüyor.

Kameralarıyla beraber Botai tripod, Lanparte mattebox, follow focus ve omuz aparatı gibi kamera aksesuarlarını ve Dynacore bataryaları kullanan Umut Bey dünyada Blackmagic Pocket 4K kameraya ilk sahip olan şanslı kişilerden. Kamera için bir de kutu açma videosu yayınlayan Umut Bey sadece kameraları kullanmıyor aynı zamanda kameraları kıyaslıyor ve değerlendiriyor.

Umut Bey yine Blackmagic Atem görüntü mikseri, Ursa Mini Pro 4,6K kamera, web presenter, 7” monitörlü kayıtçı, converter’ler de kullanmakta.

Bunların dışında ekipman parkurunda Fortinge konferans prompter ve stüdyo prompter, Botai tripod, Cavision cam filtreler, Lilliput 15” 4K monitör, Sony FS7 kamera, Canon ve Samyang lensler, 371 kamera, DJI Ronin gimbal, Lanparte gimbal, Jimmy Jib, Projib, Sennheiser ve Rode mikrofonlar da kullanan Umut Bey ekipman alımında genellikle ürünleri iyi tanıyan ve uygun fiyat veren, ardından teknik destek sağlayan Akratek’i tercih ediyor.

Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 291 22 30 numaralı telefondan Akratek Elektronik’i arayabilirsiniz.