Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Shure Ürünlerini Tercih Etti
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Shure Ürünlerini Tercih Etti
28.03.2019 10:48

Türkiye’nin turizm ve otomobil alanlarında ulusal ve amatör organizasyonu Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu 6 Kasım 1923’de kurulmuştur. Önce “Türk Seyyahın Cemiyeti” sonra da “Türkiye Turing Klubü” (Touring Club Turc) adlarını alan kurum, 1930 yılında kamu yararına çalışır dernek olarak tanınmış, gümrük ve trafik mevzuatı ile de, özel yetkiler ve görevler almıştır.

Turing; merkez yerleşkesinde düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında katılımcılarına, Türk ve dünya müziğinin seçkin örneklerinin yanında bilim, edebiyat, sosyoloji, tarih, kişisel gelişimi artıracak seminerler ve klasikleşmiş film gösterimleri sunmaktadır. Bir Turing geleneği halini alan ve her hafta takipçilerinin sabırsızlıkla beklediği kültür-sanat faaliyetlerini yürüttüğü çok amaçlı salon bünyesinde kablosuz mikrofon olarak Shure BLX serisini tercih etti.

Tercih kapsamında Shure BLX14/ECVL ürün tedarik eden kurum mikrofonların performansından oldukça memnun olduğunu belirtti.

BSM SHOP üzerinden siparişlerini veren kurum, hızlı teslimat ve güvenirliğin kendileri için çok önemli olduğunu salonun yenileme çalışmalarını yine BSM PROJECT üzerinden yürüyeceğini belirtti.

Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 279 72 10 numaralı telefondan BSM Project’i arayabilir veya satis@bsmproject.net adresine yazabilirsiniz.