Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Crystal Vision Cleanit SDI Küfür Geciktirici
Crystal Vision Cleanit SDI Küfür Geciktirici
25.05.2019 12:36

Cleanit canlı yayınlara yönelik esnek ve düşük fiyatlı bir görüntü ve ses küfür geciktirme sistemi.

Canlı yayınlarda içeriklerin korunması gerekiyor. Cleanit canlı görüntü ve ses içerik akışlarının HD’de 20 saniyeye kadar geciktirilmelerine imkan vererek, operatöre tepki göstermek ve istenmeyen küfür veya hakaret içeren ses ve görüntü malzemelerinin yayınlanmalarını önlemek için zaman veriyor. Cleanit 2Gb/s, HD ve SD görüntüler ve gömülü sesle, ayrık AES ve analog sesle çalışıyor ve Crystal Vision’ın Indigo serisi modüler ürünleri ve kasaları tabanlı. 

İster yönetmelikler içeriğin korunmasında ısrarlı olduğunda, ister yayıncının kendisi içeriği tam olarak denetlemek istediğinde, küfürler, müstehcen hareketler, giysinin bir yerinin kazayla açılması, çekim hataları, rakip markaların söylenmesi, öksürük veya teknik sorunların yayına gitmesini engelliyor. 

Denetim basit ve sezgisel; bir bilgisayar grafik kullanıcı arayüzü (GUI) veya bir akıllı buton kutusu kullanılarak, görüntü ve ses gizleme/açığa çıkarma işlevleri hem manuel hem de otomatik kontrol edilebiliyor. 

Cleanit bir görüntü ve ses içerik akışının istenmeyen ve hakaret içeren malzemelerin yayınlanmasını önlemek için geciktirilmesine imkan veriyor; hem ses hem de görüntü gizlenebiliyor. Program sinyali 3Gbps hızda on saniyeye kadar, HD çözünürlükte 20 saniye, SD’de ise 110 saniye geciktirilebiliyor. Bu gecikme canlı sinyali izlemekte olan operatöre tepki göstermek ve istenmeyen içeriği kaldırmak için zaman veriyor.

Kullanımı kolay, tam bütünleşik çözüm Cleanit, Crystal Vision’ın Indigo serisi modüler ürünleri ve kasaları tabanlı. Farklı paketler alınarak uygulamanın gerektirdiği kadar koruma elde edilebiliyor. Üç standart Cleanit modeli, en yaygın uygulamalara hitap ederek, gömülü veya ayrık AES veya analog ses kesme ve karıştırma, görüntü dondurma ve karartma işlemleri yapabiliyor. Cleanit Custom seçilerek uygulamaya özel bir çözüm geliştirilip, daha sonra ekstra işlevler eklenebiliyor.

Cleanit’in en uygun modeli seçildikten sonra, bir kasa seçilmesi gerekiyor. Portatif bir sistem isteyenler için tek bir standart Cleanit bir masa üzerine sığıyor. Masa üstü kutuya 1U kulaklar takılarak bir kontrol masasına montaj kolaylaştırılabilirken, IDT-RK kabin rafı montaj kiti gerekirse bir 19 inç rafa takılmasına imkan veriyor. Güç kaynağı yedekliği isteyenler ve çok kanallı uygulamalar için üç adede kadar Cleanit kanalı 1U kasaya veya altı adede kadar Cleanit kanalı 2RU kasaya sığıyor. 

İki denetim seçeneği Cleanit’in yapılandırılmasını ve kullanımını kolaylaştırıyor ve operatör ses ve görüntünün durumunu her zaman biliyor.

VisionWeb Control ile Cleanit aynı ağa bağlı bir aygıt üzerinde çalışan bir web tarayıcıdan ücretsiz kullanılabiliyor. Basitleştirilmiş VisionWeb GUI sayesinde gecikme süreleri kolayca belirlenebiliyor ve görüntü ve ses gizlemeleri aktif ediliyor ve sistemin ne zaman başlatıldığı ve ne zaman normal çalışmaya dönüldüğüyle ilgili geri bildirim durumları sağlanıyor. 

Akıllı buton kutusu SBB-4 canlı çalışma için ideal. Büyük butonları, LCD grafikli net yazıları, renkli işlev ve durum göstergeleriyle hızlı ve kolay çalışma sağlıyor. Örneğin geriye doğru sayarken buton turuncu yanıp sönüyor. Üç adet aktif buton programlama, bir buton da durumlar için. SB-4 VisionWeb ile birlikte çalıştırıldığında, örneğin VisionWeb gecikme süresi değişkenleri ve durum bilgilerini sağlayabiliyor. SB-4 Crystal Vision kasasına Ethernet yoluyla bağlanıyor ve kolay çalışma için PoE kullanıyor. 

Cleanit’in tüm modelleri denetim grafik kullanıcı arayüzlerinin (GUI) ve buton kutusunun esnek olarak kişiselleştirilmesine izin veriyor. Sistem kullanıcıya hangi kontrollerin VisionWeb GUI’sinde görünür olacağını ve SB-4 üzerindeki butonlara hangi işlevlerin atanacağını soruyor.

  • Canlı görüntü ve ses için esnek küfür geciktirme sistemi
  • 3Gbps, HD, SD görüntüler, gömülü ses veya ayrık AES veya Analog seslerle çalışma
  • Hem klasik yayıncılık hem de sosyal medya web siteleri için uygun
  • Dört farklı model
  • 10 saniye 3Gbps, 20 saniye HD, 110 saniye SD program geciktirme
  • Ses kesme veya karıştırmalı ses koruma
  • Görüntü dondurma veya karartmalı görüntü koruma
  • Cleanit Custom ile gereken işlevleri kolayca ekleme
  • Gizleme ve açığa çıkarma işlevlerinin manuel ve otomatik aktivasyonu
  • Masaüstüne 1, 1U kasaya 3, 2U kasaya altı adede kadar Cleanit sığdırma.

Ürün Cleanit SDI Küfür Geciktirici
Marka Crystal Vision
Firma Teratek
Telefon 0216 577 23 77
Web www.teratek.com.tr