Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Claypaky CloudIO Işık Test ve Tanı Aygıtı
Claypaky CloudIO Işık Test ve Tanı Aygıtı
22.07.2019 13:01

Dijitalleşme vazgeçilmez bir teknolojik dayanak noktası haline geldi; işlerimiz ve yaşamlarımız birçok yönden ona dayanıyor. En basit görevler bile değişkenleri işleyip hızlı, kolay, uygun tepkiler veren bilgisayarlarla filtreleniyor. 

Dijital teknoloji sayesinde haberleşme dünyası kapsamını çok genişletti. Nesneler bulut sistemleriyle uzaktan tanınıyor ve kendileri hakkında bilgi sağlayarak ve internet üzerinde verilere erişerek akıllı hale getiriliyor. 

Eğlence sektöründe dijitalleşmeye, güncelleme, tanı ve bakım için dijital değişkenlerden oluşan verilerin alınması, gönderilmesi, toplanması ve analizi de dahil. 

Dijitalleşmeyi kurumsal stratejilerinin köşe taşı olarak kabul eden Claypaky ile OSRAM, bu işlemleri doğru, hassas ve hızlı yapabilen yenilikçi ve son teknolojili bir araç geliştirdi.

Bir IoT aygıtı olan CloudIO, teknisyenlere Claypaky ışık kaynaklarının eksiksiz tanılarını sağlıyor. Kullanımdan sonra ışık çalışma kontrolü yapıldığında, aygıt her kaynağın lamba saat ömrü, çeşitli bileşenlerin koşulları hakkında veri topluyor ve buluta bağlanarak kolayca aygıt yazılımlarını güncelliyor. 

240 x 230 x 93 mm boyutlarındaki küçük CloudIO, 7 inç kapasitif dokunmatik ekrana sahip. İki adet giriş/çıkış düz geçişli DMX bağlantısı sayesinde seri bağlı 31 adede kadar ışık kaynağına doğrudan bağlanıp haberleşebiliyor. Bu özelliği, turne dönüşü ışık kaynaklarını CloudIO’ya bağlayabilecek kiralama şirketleri için özellikle kullanışlı. 

Tüm operasyonları görüntülemek için bir PC veya tabletten www.cloudio.tech adresini ziyaret etmek gerekiyor. Her tarayıcıdan erişilebilen bir web adresinin olması, tek bir referans ortamı olması anlamına geliyor ve yılların farklı işletim sistemleri sorunu ortadan kalkıyor. Web sitesi OSRAM Lightelligence platformu üzerinde tutulan analiz, çalışma panoları ve aygıt yazılımı gibi tüm bulut bellek verilerine gerçek zamanlı erişim sağlıyor. 

Geriye dönük uyumlu bir sistemle donatılan CloudIO, şu Claypaky ışıklara bağlanabiliyor: Tüm Axcor serisi, tüm Scenius serisi, tüm Mythos/Supersharpy serisi, tüm Sharpy serisi, Alpha serisi, tüm B-Eye serisi, tüm K-Eye serisi, tüm A.leda Wash serisi, Sharbar, Showbatten, Spheriscan, Stormy, Glowup.

CloudIO kiralama şirketleri için şu avantajları taşıyor:

Otomatik genel bilgi ve güncelleme

Tüm bilgilerin otomatik genel görünümünü sunuyor. Bir tıklamayla aygıt yazılımı güncellenebiliyor.

Uzaktan yardım

Müşteri destek operatörü uzaktan ışık kaynağının servis desteği gerektiren tüm kurulum verilerini ve bilgilerini görebiliyor.

Bulut verisi ve kestirim

Tüm veriler bulut ortamında saklandığı için her an kullanıma hazır. Veri analizine dayanan kestirimsel bakımlar yapılabiliyor.

  • Dahili güç kaynağı
  • Dijital anahtar / aktivasyon
  • 2 Dmx giriş/çıkış düz geçiş kapasitesi
  • 4 kodlayıcı
  • 3 USB
  • 2 harici anten
  • 2 Ethernet arabirimi.

Ürün CloudIO Işık Test ve Tanı Aygıtı
Marka Claypaky
Firma A+SF
Telefon 0212 212 80 75
Web www.asf-avl.com