Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Başar Elektronik Makina Parkurunu Yeniledi
Başar Elektronik Makina Parkurunu Yeniledi
24.07.2019 17:25

1988 yılında kurulan ve uzun yıllardır profesyonel ışık üretiminde yerli üretimi destekleyen Başar Elektronik, geçtiğimiz ay üretim parkurunda kullandığı makina altyapısını tamamen yeniledi.

Yatırımlarını yaparken dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek teknolojik yenilikleri kullanıcılarına sunmayı hedefleyen Başar Elektronik, son dönemde ışık üretiminde gerçekleşen yenilikleri kullanıcılarıyla buluşturmak için CNC makinalara geçerek hem üretim kalitesini hem de teknolojik yenilikleri ürünlerine yansıtmaya başladı.

Teknolojinin şu anda son aşaması olan “düz metal işleme bilgisayarlı CNC makinalara” geçmenin gururunu yaşayan Başar Elektronik, üretim kapasitesini  artırmanın yanında dünya standartlarını kullanıcılarına ulaştırmanın mutluluğunu da yaşıyor.

Sektörün talep ettiği üretimleri daha esnek şekilde gerçekleştirmeyi hedefleyen Başar Elektronik, teknik çizim ve numune olması durumunda aynı standartla üretim yapabileceği kapasiteyi yakaladı.

Yerli üretim konusunda yıllardır çaba gösteren Başar Elektronik, yerli üretimin geldiği bu noktada artık ithal markalarla çok rahat baş edebileceğini gösterdi. Başar Elektronik yetkilileri, ithalat bürokrasisi ve stok maliyetlerini ortadan kaldırdıkları için fiyat – performans konusunda bir üst seviyeye ulaşacaklarını ve kullanıcılarının bu avantajı değerlendireceklerini belirttiler.

Başar Elektronik ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 321 87 87 numaralı telefondan Başar Elektronik’i arayabilirsiniz.

En Çok Okunanlar
Dergi