Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > İsveç’teki Etkinlikte SubtitleNEXT Sahnedeydi
İsveç’teki Etkinlikte SubtitleNEXT Sahnedeydi
25.07.2019 09:58

Teknoloji satıcı ve geliştirici PBT EU ve Profuz Digital, İsveç’teki Media 4All 8 etkinliğinde LSP (Language Services Providers), medya ve AV piyasalarında çalışan dil, medya ve altyazı uzmanları için bir dizi SubtitleNEXT araç setini tanıttı. Stockholm’de gerçekleştirilen forum, uluslararası akademisyenleri, araştırmacıları, dil pratisyenlerini, çevirmenleri, program yorumcularını, yayıncıları, devlet ajanslarını, destek gruplarını ve görsel-işitsel çeviri ve medya erişim endüstrilerini kendisine çekti.

SubtitleNEXT yazılımının kullanıcıları donattığı son teknolojili, çok dilli, zamana yarlı metin araçları, özelikle AVT (görsel-işitsel çeviri), medya erişimi ve eğlence ortamları için donatıldı. Medya, kurumlar, sağlık, yüksek öğretim, üniversite piyasaları ve kamu kurumları için ideal. 

Netflix ve Lingsoft ile birlikte etkinliğin sponsoru SubtitleNEXT ekibi, özel bir kabinde bire bir sunumlar yaparak, ziyaretçilere gerçek hayattan örneklerle başlıca özellikleri deneyimleme fırsatı sundu. 

Diğer bir sponsorlu etkinlik bugünlerde heyecanla hazırlık aşamasında. Varşova’da 19-20 Eylül’de düzenlenecek olan Intermedia 2019 Conference adlı etkinlikte, birçok dil uzmanının gereksinim duyduğu diller arası anında altyazılandırma (interlingual respeaking) işlevini sağlamak için özel olarak tasarlanan yeni ve üstün bir iş akışı tanıtılacak.