Reklamı Kapat
Vizrt
28.09.2019 10:12

Vizrt

Viz One Paylaşımlı Medya Yönetimi

Tek yerde medya üzerinde işbirliği imkanı veren Viz One sayesinde tüm sistemler bağlanıp ekiplerin birlikte daha iyi çalışmaları sağlanabiliyor. Gelişmiş medya varlık yönetim (MAM) sistemi Viz One’ın diğer Vizrt yazılımlarına bağlanmasıyla ekipler daha verimli çalışabiliyor, daha hızlı içerik üretilebiliyor, tek platform üzerinde doğrudan değişiklikler yapılabiliyor. Güçlü Vizrt üstveri modeli ve veri API’leri, otomatik öğrenme ve insan günlük kaydının hatasız sonuçlar vermesini sağlıyor. Tam olarak istenen, doğru medya kolayca bulunabiliyor. Viz One kayıt, kod dönüştürme, proxy kurgu, günlük kaydı, yönetim, üstveri, denetim geçmişi, raporlama modülleri içeriyor.


Viz Artist TV Yazılımı

Günümüzün yayın grafikleri dünyasının tüm alanlarını kapsayan Viz Artist, tasarımcılara eksiksiz sanal setler karmaşık 3D animasyonlar yaratma imkanı veriyor. Ekran altı grafikler için şekiller ve yazılar oluşturulabiliyor. Bunların yanına harita ve görüntü desteği de eklendiğinde tüm tasarım gereksinimlerini karşılıyor. Viz Artist tasarımcıları tekrarlı grafik yaratma işlemlerinden kurtarıyor ve tamamen çalışmalarının yaratıcılık tarafına odaklanmalarını sağlıyor. Bu bir acil haber öyküsü için orijinal bir grafik tasarlamak veya yenilikçi bir seçim projesi tasarlamak olabiliyor. Viz Artist gerçek zamanlı ve kolay kullanımlı olduğu için canlı yapım için projeler hızla ve zamanında tamamlanabiliyor. Viz Artist referansları organize etmekte geniş esneklik sunuyor. İlgili tüm referansları dahil sahneler farklı projelerde düzenlenebiliyor. 


Viz Engine Birleştirici

Canlı medya için güçlü bir render sistemi olan Viz Engine, üstün gerçek zamanlı performans, düşük gecikmeli medya akışları, fotoğraf gerçekçiliği için etkileyici efektler ve yeni birleştirme özellikleri sağlıyor. Viz Engine sayesinde müşteriler kendi patentli denetim yazılımlarını kolayca bütünleştirebiliyorlar. Güçlü bir komut yazma dili ile grafik nesneleri kolayca değiştirilebiliyor, kullanıcıya özel eklentiler yaratılabiliyor. Viz Engine 4K görüntü için güvenilir bir çok kanallı görüntü playout sunucusu olarak kullanılabiliyor. Viz Engine, Viz One ile aynı SAN ağı üzerinde ya da bağımsız bir görüntü sunucusu olarak çalışabiliyor. Tek bir Viz Engine 10 klip kanalına kadar arka arkaya klip oynatımı, kapalı kliplerden klip oynatımı, klipler içi aktarım, süren bir kayıttan görüntü alımı gerçekleştirebiliyor. Viz Engine MPEG I-Frame, ProRes, DNxHD dahil yaygın kullanılan bütün kodekleri destekliyor. Viz Engine tek bir çıkış katmanı üzerinde aynı anda birden fazla Vizrt sahnesini görüntülemek için grafik kanallarını kullanıyor. 


Viz Pilot Haber Grafik ve Görüntü Çözümü

Viz Pilot muhabirlerin canlı yayında ve internette çok miktarda üst kalite grafik, görüntü, resim ve harita içeriklerini yaratma, yönetme ve dağıtmalarına yönelik, platformlar arası bir şablon tabanlı sistem. Viz Pilot sayesinde yüksek kaliteli grafikler, haritalar, animasyonlar, görüntüler ve resimlerle haberler, spor ve seçim yapımları planlanabiliyor, Bütün bunlar muhabire ön izleme sunan, kullanımı kolay bir haber odası arayüzünden yapılıyor ve iş akışı son dakika değişikliklerinin yapılmasına izin veriyor. Viz Pilot otomatik olarak şablonlar üretiyor ve güçlü kullanıcı arayüzleri için HTML kullanarak zengin platformlar arası özel şablonlar oluşturabiliyor. Yedekli bir merkezi içerik deposu, kolay yönetim ve arızasız çalışma sağlıyor. Sistem meksimum karşılıklı çalışma uyumluluğu, verimlilik ve destek için en son standartlara sahip.

www.vizrt.com

Önceki Makale
Vocas
Sonraki Makale
Vitec
En Çok Okunanlar
Dergi