Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Sonifex
Sonifex
01.10.2019 09:57

DIO Dante Ses Arabirimleri

“Tak-çalıştır” tarzı kolaylığa sahip DIO Audiophile Dante arabirimleri eski analog ve dijital ses cihazlarını Dante AoIP ses ağına bağlamak için kolay ve zarif bir yol sunuyor. Sonifex’in son derece kaliteli A-D ve D-A çevrim devreleri, 120dB’den büyük dinamik aralık sunuyor. Ses kaynakları AoIP’ye çevrilecekse, tüm ağdan yararlanmak için en iyi çeviricileri kullanmak mantıklı. Yapılandırma için Dante Controller kullanılan ve PoE enerjisi destekli bu sağlam alüminyum kutularda vida montajı için yan yuvalar ve en iyi ses performansı için üstün kaliteli ses devreleri var. Ultra güvenilir bağlantı için sağlam Neutrik EtherCon konektörler ve Neutrik kilitlenebilen ses konektörleri kullanıyorlar.


Multi-Channel Dante Ses Arabirimleri

NAB’de ilk ABD tanıtımı yapılan Multi-Channel Dante ses arabirimleri, Dante Domain Manager uyumlu. Multi-Channel Dante ses arabirimleri kapsamındaki AVN-AI04 ile AVN-AI08, Dante ağı ile çift yönlü olarak sırasıyla 4 ve 8 adet dengeli analog giriş ve çıkış sağlıyor. Yapılandırılması ve kullanılması kolay bu kabin rafı montajlı çözümler, AV profesyonelleri ve sistem bütünleştiriciler için kolay bir çözüm sunuyor. Dante AES67 uyumlu, 1U boyutlu ürünler, Neutrix XLR konektörler ve güç için PoE kullanıyorlar. 


AVN-DIO Audiophile Dante Ses Arabirimleri

Tak-çalıştır tarzı bu basit ses arabirimleri eski analog ve dijital ses donanımlarını Dante AoIP ses ağına bağlamak için kolay ve şık bir yöntem sağlıyor. Sonifex benzer ürünlerden 10 kat daha iyi analog performans ve 120dB’den yüksek dinamik aralık veren A-D ve D-A çevrim devreleri kullanıyor. Yapılandırma için Dante Controller kullanılan ve enerjisini Ethernet üzerinden alan (PoE) bu sağlam alüminyum birimlerde vidalı montaj için yan yuvalar ve en iyi ses performansı için üstün kaliteli ses devreleri var.  

www.sonifex.co.uk

Önceki Makale
Sonnet Technologies
Sonraki Makale
Soliton
En Çok Okunanlar
Dergi