Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Nila LED Lighting
Nila LED Lighting
01.10.2019 17:23

Nila Varsa Işık Kaynağı

Yeni ve gelişmiş Vista ışık kaynağı, ışık çıkışı ve portatiflik arasında ideal bir denge kuruyor. Yeni özellikler arasında su geçirmez kasa, ergonomik tasarım, Nila Net denetim yüzeyi güncellemesi ve sınırlı kullanım ömrü garantisi var. 400 Watt’lık bir HMI ışık kaynağınınkine benzer çıkış veren Varsa, sadece 75 Watt tüketiyor ve sadece 4,5 kilogram ağırlıkta. Açılır açılmaz kullanıma hazır hale gelen Varsa, AC/DC gerilim seçenekleriyle şık, kırpışmayan ışık sunuyor. 


Nila Zaila LED Işık Kaynağı

Zaile yüksek kaliteli LED ışık kaynağı, çok küçük bir boyuta sahip. Hem AC hem de DC gerilimle çalışabildiği için, stüdyo ve saha kullanımına uygun. Yüksek yoğunluklu çıkışı ve küçük boyutu, ENG ve tüksek hızlı çekim yapan kameramanlar için ideal.


Nila Boxer Işık Kaynağı

Boxer her türlü aydınlatma uygulaması için gereken esnekliği sunuyor. Sadece 200 Watt enerji tüketen ışık kaynağı, kırpışmasız çalışıyor ve 800W gücünde bir HMI’ya eşdeğer güçlü bir çıkış veriyor. Bu yoğunluk özellikle stüdyo çalışmaları, yüksek hızlı video çekilen test ortamları ve hareket yakalama (mo-cap) sahneleri için kullanışlı. Sony özel olarak Boxer ışıklar için hareket yakalama sahneleri donattı. Sadece 200 Watt güç harcayan, kırpışmasız çalışan, güçlü çıkış veren Boxer, her türlü aydınlatma paketini tamamlıyor. 

www.nila.com

Önceki Makale
NOA
Sonraki Makale
NewTek
En Çok Okunanlar
Dergi