Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > MOG Technologies
MOG Technologies
01.10.2019 18:49

VIZZI OTT Platformu

Uçtan uca bir çözüm olan VIZZI, OTT zincirinin her aşamasını kapsıyor ve her gereksinime göre uyarlanabiliyor. Modüler ve ölçeklendirilebilen platform, tesis içerisine, buluta veya karma olarak kurulabiliyor. Canlı akış ve VoD destekli VIZZI, kuruluşların izleyicilerini ilgi çekici deneyimlerle hedeflemelerini, istedikleri kazanç planını katarak en iyi işletme modelini belirlemelerini, klasik ve bağlamsal reklam opsiyonlarından seçim yapmalarını, tüm sonuçları güçlü ve ayrıntılı analizlerle ölçmelerini sağlıyor. VIZZI sayesinde sadece kullanılanlar için ödeme yapılıyor.


mDECK Medya Uygulaması

mDEC onlarca formattaki 4 adet QFHD görüntü akışının kaydı, kod dönüşümü ve oynatımına yönelik. Hem dosya tabanlı hem de taban bant içerikleri destekleyen mDEC, ister IT ister görüntü ağlarında çoklu medya operasyonlarını desteklemek için karma iş akışları gerçekleştirebiliyor. Birleşik kullanıcı arayüzü (UUI) en son kuşak web uygulaması tasarımı tabanlı HTML5 teknolojisi ile en iyi grafik butonları koleksiyonunu bir araya getiriyor. Kullanıcılar tek bir noktadan istedikleri zaman tüm uygulamaların verilerine erişebiliyorlar. 


MAM4PRO Kurumsal Medya Çözümü

MAM4PRO profesyonel bir prodüksiyon ve post prodüksiyon ekosisteminde kayıt, alım, oynatım, akış, kodlama, kod dönüştürme ve kod çözme gibi tüm medya operasyonlarının yönetilmesi ve gerçekleştirilmesi için tasarlanan kurumsal bir çözüm. Profesyonellere tek, kullanıcı dostu, sezgisel bir arayüzde çoklu görevleri gerçekleştirme yeteneği kazandırıyor ve yönetim gereksinimlerine dayalı gerçek zamanlı analizler ve raporlar sağlıyor. MAM4PRO özel amaçlı donanım gereksinimini ortadan kaldırdığı için kullanıcı operasyonlar arasında maksimum esneklikle geçiş yapabiliyor. 

www.mog-technologies.com

Önceki Makale
MRMC
Sonraki Makale
Mobile Viewpoint
En Çok Okunanlar
Dergi