Reklamı Kapat
JVC
02.10.2019 09:43

Connected CAM Studio Canlı Yapım ve Akış Çözümü

JVC fuarda Connected CAM Studio canlı yapım ve akış stüdyosu çözümünü sergiledi. Spor ve diğer canlı etkinlikler için tasarlanan kendine yeterli “denetim odalarında”, NDI ve SRT (Secure Reliable Transport) görüntü akış protokollerini destekleyen dört (KM-IP4100) veya altı (KM-IP6000) IP girişli bir yapım anahtarlama donanımı var. Sistem NDI ve SRT akış protokollerini destekliyor. IP iş akışlarını iyileştirmek için tasarlanan Connected CAM Studio girişleri, HD-SDI ve HDMI kaynakları da destekliyor. Diğer bütünleşik özellikleri arasında bir ses mikseri, şablonlar içeren dahili CG, dört DSK katmanı, oynatım yapabilen bir klip belleği var. Canlı spor yapımına özel işlevleri olarak otomatik çok kanallı hızlı tekrar oynatım, yavaş hareketli gösterim, skorlar ve saatler için bütünleşik spor CG sunuyor. 


ProHD BR-EN900 Kodlayıcı

ProHD BR-EN900 kodlayıcı stüdyo ve uzak yapımlar, ENG, spor tesislerinden canlı görüntü akışı ve noktadan noktaya HD görüntü toplama için tasarlandı. Tamamen donanımdan oluşan bir sıkıştırma entegreli portatif ProHD BR-EN900, 10 bit 4:2:2 örneklemeyle 1080p60’a kadar kalitede HEVC (H.265) kaydı yapıyor. Çift kodlama yeteneği sayesinde kod çözme donanımı ve içerik dağıtım ağları (CDN) gibi farklı hedeflere aynı anda H.265 ve H.264 görüntü akışı yapabiliyor. HEVC kodek hücresel, uydu, geniş bant ağlar üzerinden görüntü akışı yaparken, bant genişliği gereksinimini ve ilgili maliyetleri azaltıyor. Her türlü görüntü ortamı için tasarlanan ProHD BR-EN900’de 3G-SDI, DVI, HDMI ve kompozit girişler, analog ve dijital ses (gömülü ve ayrık) desteği var. Küçük boyutlu kodlayıcı mobil yapım araçlarına ve taşıma çantalarına kolayca yerleştirilebiliyor. Zixi hata düzeltme teknolojisi, internet üzerinden hatasız görüntü dağıtımını garantiliyor ve ağ sıkışması, yüksek seğirme ve paket kayıplarına tolerans gösterebiliyor. 


VF-HP900 Stüdyo Vizörü

GY-HC900 Connected CAM serisine yönelik VF-HP900 stüdyo vizörü, 7 inç WUXGA (1920x120) çözünürlükte panele sahip. kameraya tek bir kabloyla bağlanan vizör, ön panel kontrollerinden kamera denetimi de sağlıyor. 3G-SDI, HDMI, DVI ve kompozit girişleriyle ITU Rec.2100 (HLG ve PQ) teknik şartnamesine uygun. Opsiyonel SK-900J stüdyo kitinde adaptörler, el tutma yeri ve güneşlik var.


RM-LP250 IP Uzaktan Kumanda Paneli

Yeni IP özellikli RM-LP250 uzaktan kumanda paneli, IP ağları üzerinden kameraları denetlemeye yönelik. Stüdyo yapımlarında ve olay yeri çekim noktalarında canlı görüntü ve ses akışı için ideal. Stüdyodaki donanımı çalıştırmak ve çok sayıda kamera arasında uzaktan geçiş ve denetim için kullanılabiliyor. RM-LP250 kontrol panelindeki işlevi atanabilen butonlar, bir web tarayıcı ile yapılandırılarak denetleyicinin her türlü uygulamaya göre düzenlenebilmesine imkan veriyor. 


DT-U Monitörler

JVC fuarda yapım ve yayın ortamlarında uygun maliyetli 4K izleme çözümleri yönünde artan talepleri karşılamak için yeni UHD/4K stüdyo ve yapım monitörlerini tanıttı. 4K UHD çözünürlüklü DT-U17 ile DT-U24 modelleri 17 ve 24 inçlik. Stüdyo ve olay yerlerindeki kritik görüntü uygulamaları için ideal monitörler, yüksek kaliteli görüntü işleme ve gösterim için 14 bit renk işleme gerçekleştiriyor. Yeni bir sıfır gecikmeli görüntü işleme modu, dudak senkronizasyonu takibi için ideal. 

www.pro.jvc.com

Önceki Makale
K560
Sonraki Makale
Jünger Audio
En Çok Okunanlar
Dergi