Reklamı Kapat
EVS
02.10.2019 14:50

VIA Platformu

Yayın endüstrisi bir dönüşüm geçiriyor. Dinleyicilerin daha fazlasını talep etmesi, ‘prosumer’ ekipmanların yaygınlaşması ve pazara yeni paydaşların girmesi, içerik üreticilerini, olabildiğince etkili şekilde yeni tür yakalayıcı videolar yaratma konusunda daha fazla baskı altında bırakıyor. İçerik yaratıcılarının bu zorlukların üstesinden gelmesini ve her anı en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamak amacıyla, EVS canlı prodüksiyon iş akışlarının kurulumu için yeni bir yol geliştirdi. Platformun servise yönelik doğası, kullanıcıların kendi tesislerinin gereksinimlerine daha uygun canlı yapım iş akışları oluşturmalarını kolaylaştırıyor. Bir API ağ geçit yolu kullanarak üçüncü firmaların teknolojileriyle bütünleşme sayesinde tamamen tercihe bağlı yapım sistemleri yaratılabiliyor. 


Dyvi Yazılım Tanımlı Switcher

Dyvi yazılım tanımlı switcher, canlı prodüksiyona, sizi geleneksel donanım switcher tasarımının ötesine götüren yeni bir yaklaşım sunuyor. GPU-tabanlı mimarisi, tüm prodüksiyon iş akışlarınıza uygun olağan dışı esneklik, ölçeklendirilebilirlik ve yaratıcılık sağlıyor. Tam yapılandırılabilir paneli ve sezgisel kullanıcı arabirimi ile Dyvi, karmaşık, çok katmanlı video tasarımlarında, bir butona dokunarak hızlı operasyona olanak tanıyor.  Dyvi’nin ölçeklenebilir yazılım ve BT tabanlı altyapısı patentli sabit donanımların getirdiği sınırları ortadan kaldırıyor ve prodüksiyon kapasitesini hiç olmadığı bir seviyeye çıkarıyor. 


X-One Birleşik Yapım Sistemi

“Hepsi bir arada” tarzı X-One, EVS teknolojisinin yüksek hız ve güvenilirliği ile yazılım tanımlı teknolojinin temeliyle bir araya getirerek, küçük ve orta ölçekli etkinlikler için akıllı bir canlı yapım sistemi sunuyor. Sistem sayesinde tek bir operatör tekrar oynatımlar yaratabiliyor, sesi denetleyebiliyor, dahili bir görüntü anahtarlayıcı ile bir canlı görüntü akışlı oluşturabiliyor ve canlı programlara grafikler ekleyerek en yüksek yayın standardında kalitede çıkış sağlayabiliyor. 

www.evs.com

Önceki Makale
Exterity
Sonraki Makale
Evertz
En Çok Okunanlar
Dergi