Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Allen & Heath Avantis 96KHz Mikser
Allen & Heath Avantis 96KHz Mikser
19.10.2019 13:50

Allen & Heath’in XCVI FPGA sistemi tabanlı üçüncü ve yeni 96 KHz dijital mikseri Avantis çıktı. Avantis firmanın yeni kuşak teknolojisini çift Full HD dokunmatik ekran, geniş I/O seçenekleri, dLive miks sisteminin sinyal işleme teknolojisiyle birleştirip, 64 kanala, 42 yapılandırılabilen veri yoluna sahip bir konsola yerleştiriyor. 

dLive ve SQ’ye katılan Avantis, şirketin yeni kuşak 96 KHz konsolları üçlemesini tamamlıyor. Yeni bir kullanıcı arayüzü deneyimi sunan ürün, Allen & Heath’in Everything I/O ekosistemiyle bağlanabiliyor ve dPack opsiyonu gerektiğinde gelişmiş dLive sinyal işleme opsiyonlarına erişim sunuyor. 

Alaşımlı yüzeyli, boru tipi kasaya sahip Avantis’in denetim yüzeyinin merkezinde iki adet Full HD dokunmatik ekran ve ilgili döner kontroller var. 

Birçok kullanıcı Avantis’i 48 girişli 16 çıkışlı GX4816 ses genişleticiyle birleştirmeyi tercih edecek olsa da, Avantis Allen & Heath’in Everything I/O ekosisteminin bir parçası olduğu için ister küçük bir sistem kurmak isteyen operatör olun, ister firmadan başka ürünlere sahip bir kiralama şirketi, Avantis çok geniş çeşitlilikte ses genişletme donanımına bağlanarak gerçek anlamda esneklik sunuyor. Avantis ayrıca Allen & Heath’in ME Personel Mixer serisiyle ve IP uzaktan kumanda donanımlarıyla da uyumlu. 

Yerel giriş-çıkış için Avantis 12 adet XLR analog giriş, 1 adet XLR analog çıkış ve AES (Stereo In, 2x Stereo Out) ile iyi donatımlı bir yapıda. İki ek giriş-çıkış portu sayesinde Avantis Dante 64x64 ve 128x128, Waves, gigaACE, MADI dahil mevcut tüm dLive opsiyon kartlarından yararlanabiliyor ve sistem bütünleştirme, FoH/monitör bölmeli ekranlar, çok kanallı kayıt kapsamını genişletiyor. 

Avantis sıkıştırıcılar, EQ’lar, Allen & Heath’in RackExtra FX üniteleri gibi çoğu kullanıcının ve uygulamanın taleplerini karşılayacak sinyal işleme araçlarıyla dolu. Avantis dPack’e yükseltildiğinde Dyn8 dinamik sistemi, DEEP sıkıştırıcılar, Dual-Stage Valve ön yükselteçler gibi ek dLive işleme gücü kazanıyor. dPack satın alanlar gelecekte çıkacak tüm DEEP ve FX güncellemelerini ücretsiz ve otomatik olarak alarak yatırımlarını geleceğe dönük yapmış olacaklar. 

Allen & Heath ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.