Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LUPO Dual Color 60 Superpanel Işık Kaynağı
LUPO Dual Color 60 Superpanel Işık Kaynağı
26.07.2020 10:04

LED Panel ve LED Fresnel ışık kaynakları üreticisi İtalyan LUPO, film yapımcıları, fotoğrafçılar, video operatörleri ve TV stüdyolarının, aynı zamanda ekipman kiralayan şirketlerin istekleri ve geri bildirimleri doğrultusunda, farklı ortam ve ışık koşullarında çekim yapan kullanıcılar için tasarladığı yeni ürününü piyasaya tanıttı. 

Tüm LUPO ürünlerinde olduğu gibi, LUPO Dual Color 60 Superpanel’de de sağlamlık ve kalite göz önünde bulundurularak geliştirildi. Dual Color 60’ın gövdesinde amaçlanan sağlam yapı,  güçlendirilmiş teknopolimer kullanılarak elde edildi. Üründe önem verilen bir diğer konu da sessizlik oldu. 

LUPO Superpanel serisinin hayranlık uyandıran yeni ürününü muadillerinden ayıran en büyük özelliği, ışık değerinin 1m ‘de 69.000 lüks olması. Ayrıca bu değeri sağlarken Dual Color özelliği ile soğuk ve sıcak ışık kaynağını bir arada sunuyor.

Özel True Color teknolojisi sayesinde, Superpanel Dual Color 60, mükemmel bir renk sıcaklık performansına sahiptir. Bu özellik, prodüksiyon sonrası renk düzenlemeleri için harcanan vakitten tasarruf sağlar. Diğer ışık kaynaklarıyla (örneğin güneş ışığı gibi) doğru bir karışım sağlayarak kusursuz görüntü oluşturur.

Pratik Menü

Superpanel Dual Color 60’ın arkasındaki dijital ekran sayesinde, yoğunluk, renk sıcaklığı, dimmer ve DMX kanalları için ayarları kolaylıkla yönetmenizi sağlar.

Hem Batarya Hem Şebeke Elektriği ile Kullanım

Superpanel Dual Color 60, Lupo veya eşdeğer lityum pillerle (DC beslemesi 14,8 V - 24 V arasında) çalıştırılabilir. Bu özellik onu taşınabilir ve istediğiniz her yerde hızlıca kullanılabilen güçlü bir LED panel haline getirir. Superpanel Dual Color 60’ı çalıştırmak için iki adet 160 Wh (veya daha yüksek), 14,8 V pil yeterlidir.

Pole Operated Opsiyonu

Tüm LUPO ürünlerinde olduğu gibi, Superpanel Dual Color 60’da, her ölçekteki televizyon stüdyosunda kullanım için dirsek aparatı ile birlikte temin edilir.

Aksesuarlar

Tüm LUPO ürünleri, diğer bataryalar, v-kilitleri, batarya şarj cihazları, softbox’lar, taşıma çantaları, tripodlar ve clamp’ler gibi geniş bir aksesuar yelpazesi ile tam uyumludur.

LUPO ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.