Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sennheiser Yıldönümünde Memory Mic Mikrofonu Özel Fiyatla Sunuyor
Sennheiser Yıldönümünde Memory Mic Mikrofonu Özel Fiyatla Sunuyor
22.04.2020 17:34

İçinde bulunduğumuz koşullarda Sennheiser Nisan ayı için diğer bir özel satış fiyatı uygulamaya başladı. Memory Mic ve beraberindeki ücretsiz uygulaması akıllı telefon görüntülerinin çok iyi sesle yaratılmalarını kolaylaştırıyor ve ders anlatanlar, vloggerlar ve iletişimde kalmak isteyen aileler için ideal. İndirimli fiyat stoklara bağlı olarak 31 Mayıs 2020’ye kadar geçerli olacak.

Son haftalarda yüz yüze iletişim büyük ölçüde dijital alana taşındı; yoga hocaları öğrencileriyle iletişim halinde kalmak için görüntülü dersler hazırlama gereksinimi duyuyorlar, müzisyenler evden sosyal medyada spontane müzik görüntüleri paylaşıyorlar, aileler büyükanne ve büyükbabalara sevgi dolu görüntülü mesajlar çekiyorlar.


Kablosuz Memory Mic ücretsiz uygulaması ile beraber kullanılarak çok kaliteli sesle akıllı telefon görüntüleri yaratılabiliyor. Memory Mic manyetik mandalıyla giysilere kolayca takılabiliyor. 

Harici bir mikrofonla yakalanan kaliteli sesler bu tip görüntüleri özel bir hale getirerek, profesyonel dokunuşla doğru atmosferi yaratıyor. Sennheiser bu nedenle akıllı telefon çözümü Memory Mic’i sadece yarı fiyatına veriyor. 

Memory Mic akıllı telefon uygulaması MEMORY MIC ile Bluetooth yoluyla bağlantı kuruyor ve akıllı telefondan her uzunlukta mesafede kablosuz çalışarak görüntü yaratmada yaratıcı özgürlük sağlıyor. Uygulama yoluyla sadece bir butona dokunarak ses ile görüntü kolayca senkronize edilebiliyor. Uygulamanın miks işlevi sayesinde Memory Mic’in sesi ile akıllı telefonun kaydettiği ortam sesi arasında sezgisel olarak iyi bir miks seçilebiliyor. 


Memory Mic ile evde kendi kendinize kayıt yapın ve kendi sesinizle ortam sesi arasında ideal bir miks seçin.

Uygulama yoluyla mikrofonun ses düzeyinin de ayarlanabiliyor olması, yumuşak sesleri almaya çok yardımcı oluyor. Memory Mic kablosuz olduğu için, akıllı telefondaki herhangi bir girişi işgal etmiyor, bu sayede gerektiğinde ek aksesuarlar takılabiliyor. 

Memory Mic güvenilir, güçlü ve konuşulan mesafe ve yön bakımından çok esnek. Çalışma süresi dört saate kadar uzayabiliyor ve sonra da USB konektörü yoluyla yeniden şarj edilebiliyor. Bir saat sonra pil tam kapasitesinin %70’i kadar doluyor ve mikrofon bir sonraki görüntünün sesini kaydetmeye hazır hale geliyor.

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50  numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.