Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sennheiser MK 4 ve e 614 Evde Kayıt Mikrofonları
Sennheiser MK 4 ve e 614 Evde Kayıt Mikrofonları
22.04.2020 17:38

Evde geçen zamanı iyi değerlendirmek, gerçekten özel bir şey yaratmak için altın bir fırsat olabilir. Kendi müziğinizi kaydetmeyi hayal ettiyseniz, kendinizi tutmanız için bir neden yok. Şimdi gitarınızın tozunu silmenin, tellerini akort etmenin, sevdiğiniz şarkıyı çalmanın ve kayda başlanın zamanı geldi. 

 Müzikal düşüncelerinizi en iyi şekilde kaydedip başkalarıyla paylaşmak için her türlü ses sinyal zincirinde ilk aşama çok önemli; bu işe uygun bir mikrofona sahip olmak. İyi bir mikrofon sesi tüm ayrıntılarıyla kusursuz olarak yakalayabilir. İyi sonuç için sesin diyaframa çarpan sesin elektrik enerjisine çevrilme işlemi çok önemli. Her şeyden önemlisi, kaydedilmemiş olanlar daha sonra en son dijital araçlarla bile eklenemez.

Sennheiser MK 4 evde yapılan ses kayıtlarının profesyonel olmalarına imkan veriyor. Kardioid ses alım paternli bu geniş diyaframa sahip gerçek kapasitif mikrofon, vokalleri ve akustik müzik aletlerini kaydetmek için ideal. Sennheiser MK 4 mikrofonun güçlü, doğal ve direkt sesi, en iyi akustik gitarlarda açığa çıkıyor. Kapasitif kapsülü dahili olarak darbeye dayanıklı yuvaya sahip olduğu için, el tutuşundan veya fiziksel yapısından kaynaklanan gürültüleri geçirmiyor. Sennheiser MK 4 en yüksek kalite standartlarıyla Almanya’da üretildi ve bir mikrofon kelepçesi ve torba ile birlikte teslim ediliyor.


Vokalleri, piyano ve gitarı kaydetmek için ideal: Sennheiser MK 4

Sennheiser MK 4’e bir alternatif, küçük diyaframlı e 614. Bu süper kardioid dielektrik kapasitif mikrofon çeşitli uygulamalar için kullanılabiliyor ve yüksek bir maksimum ses basınç düzeyi ile hızlı geçiş tepkisi sunuyor. Bu nedenle sesi dinamik ve ipek gibi yumuşak, özellikle vurmalı çalgılarda geçişlerin reprodüksiyonu kusursuz. Saf gümüş tarzı armonik üst tonları seven her gitarist için e 614 ideal bir seçenek.


Sennheiser e 614 ile yapılan kayıtlar dinamik ve ipek yumuşaklığında seslerle etkiliyor.

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50  numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.