Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Transvideo
Transvideo
16.10.2017 15:06

CineMonitorHD XSBL Monitör

CineMonitor HD 8, 10, 12 inç monitörler için yeni matrisler, daha geniş izleme açısı ve renk gamı sunuyor. Vücut donatımlı uygulamalara yönelik yeni CineMonitorHD8 XSBL, 6 ve 8 inç boyutta modellere sahip olup, Steadicam tipi uygulamalara dönük. Profil menüleri çeşitli HDR modları ve S-Log3 tepkileriyle tüm CineMonitorHD modelleri için genişletilebiliyor. Transvideo 10 yıldır 100 nit ve üzeri parlaklık, yüksek kontrast oranı ve uyarlamalı tepki eğrili monitörlerle HDR işlevi sunuyor. Transvideo, Technicolor öncülüğünde düzenlenen Avrupa HDR projesi NevEx konsorsiyumunun bir parçası.

TitanHD2 Kablosuz Video Sistemi

 Transvideo TitanHD2, birden fazla TitanHD2 alıcıya veya StarliteRF’ye bağlanabilen en gelişmiş kablosuz HD video aktarım sistemidir. Bu sistem, bekleme ve aktarım gecikmesi olmaksızın istikrarlı, uzaktan video izleme olanakları sunar. TitanHD2 modüler bir sistemdir. Mevcut kitlerinizi TitanHD2 Tx veya Tx-a, TitanHD2 Rx veya StarliteRF ekleyerek kendi prodüksiyon ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kolayca özelleştirebilirsiniz. TitanHD2 sistemi, bekleme ve aktarım gecikmesi olmadan mükemmel video kalitesi ile gerçek zamanlı bir izleme çözümü oluşturur.

StarliteHD-e Monitör ve Kayıt Cihazı

Lens data kayıt cihazı ile StarliteHD-evolution, ARRI LDS, Cooke/i veya ZEISS eXtended gibi akıllı bir lense bağlandığında lenslerin meta verilerini bir SD karta kaydetme olanağını ekliyor. Kamera zaman koduyla objektiften doğrudan çekilen metadata, VFX departmanına teknik bilgi sunarak post prodüksiyonda zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar.

www.transvideo.eu

 

Önceki Makale
Vinten Vantage
Sonraki Makale
Sony
En Çok Okunanlar
Dergi