Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > DigitalGlue //ROGUE Portatif Bellek İçin Finansman Opsiyonu
DigitalGlue //ROGUE Portatif Bellek İçin Finansman Opsiyonu
21.05.2020 15:41

DigitalGlue’nun yayın ağlarına, televizyon istasyonlarına, prodüksiyon ve post prodüksiyon şirketlerine, kuruluşlara, reklam ajanslarına On-Premise Managed Storage (OPMS) hizmeti veren bir bölümü olan creative.space platformunun tüm gücünü kendinizin sahip olduğu bir sistemle deneyimleyebilirsiniz. DigitalGlue, //ROGUE portatif NAS (Network-Attached Storage) veri depolama sistemi için uygun bir finansman opsiyonu sunuyor. Bu fırsat 24 ay sıfır ödemeyle 48TB//ROGUE belleği ayda 199USD, 64TB//ROGUE belleği ayda 265USD taksitlerle müşterinin tesisine getiriyor.  

http://broadcasterinfo.net/systems/images/KapakResimleri/24d2b666-2759-4671-bb74-201036d9711b.png

DigitalGlue //ROGUE, creative.space platformundaki beş sistemden birisi ve satın alınabilen tek sistem. Sınırlı bir süre için //ROGUE ileriye dönük 1 yıl ücretsiz destek içererek, müşterilere kendi sahip olabilecekleri bir sistemle DigitalGlue’nun üstün servisinin avantajlarını yaşama imkanı sunuyor. 

DigitalGlue //ROGUE dört sürücülü, masaüstü boyuta küçültülmüş kurumsal bir paylaşımlı bellek depo sunucusu. Sunucu sınıfında ana kart, CPU ve EVV RAM içeren DigitalGlue //ROGUE, iki adet dahili 10 GbE portu yoluyla her kullanıcıya 1000 MB/saniyeye kadar hızlar sağlayabiliyor. İki adet ek 1 GbE portu sayesinde internet erişimi için daha fazla kullanıcı veya yönlendirici bağlanabiliyor. Daha fazla kullanıcıyı desteklemek ve bir yerel alan ağı (LAN) oluşturmak için mevcut ağ bir anahtarlama cihazıyla genişletilebiliyor. 64 GB’a kadar RAM ile uyarlamalı yedek önbellek, sabit disk sürücülerinin katı halli bellek gibi performans göstermelerini sağlıyor. Akıllı bellek kullanıcıların çalışma tarzını öğrenerek, zamanla performansı yükseltiyor. 

En Çok Okunanlar
Dergi