Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Eurovision Washington Uzaktan İçerik Yapımında VSN Teknolojisi Kullanıyor
Eurovision Washington Uzaktan İçerik Yapımında VSN Teknolojisi Kullanıyor
21.05.2020 15:40

Washington D.C. kentindeki Eurovision Americas Inc bürosu, Kuzey Amerika’da haber yayınlarını ve Eurovision News Exchange’in bir parçası olarak yayınlandığı Cenevre’deki genel merkezine içerik ulaştırmayı gerçekleştirmesini sağlayacak bir deneme çözümünün kurulumu için VSNExplorer ve VSNOneTV sistemlerini tercih etti. Eurovision News Exchange yetmişten fazla EBU üyesine, alt lisans sahiplerine ve dünya çapında medya çözüm ortaklarına içerik sağlıyor. 

Kurulum içinde bulunduğumuz virüs kısıtlamalarından, iş seyahati ve yer değiştirme yasaklarından doğrudan etkilendiği için, araçlar için eğitim hizmetleri, sertifikalandırma aşaması, ve elbette uzman personelin günlük operasyonları dahil tüm çözüm uzaktan başarıyla kuruldu. 

Kurulan sistem sayesinde Eurovision Washington bir dizi taban bant sinyali kaydedip, VSN’nin web görüntü kurgu çözümü Wedit ile düşük çözünürlükte kurgulamak için bu kayıtlardan görüntü kesimlerini hızla seçebiliyor. Bu parçalar onaylandıktan sonra Cenevre’deki genel merkeze gönderiliyor.

Tüm bu operasyonlar ve iş akışları işbirliği ve paralellik içerisinde, aynı anda gerçekleştirilerek, görüntü sinyalleri VSNOne TV ile kaydedilirken kullanıcıların kesimleri seçmeye, görüntüleri kurgulamaya, hatta uzaktan içerik göndermeye başlayabilmelerine imkan veriliyor. Dahası, VSNExplorer platformu tamamen HTML5 ile geliştirildiği ve her türlü web tarayıcıdan kullanılabildiği için, bütün bunlar herhangi bir ek uygulama kurulmadan mümkün oluyor. 

VSN ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan ya da 0549 464 40 89 Whatsapp numarasından Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.