Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Gürültü Gideren Bose NCH 700 UC Kulaklıklarla İşbirliği Kolay
Gürültü Gideren Bose NCH 700 UC Kulaklıklarla İşbirliği Kolay
06.02.2021 23:23

Bose Professional, NCH (Noise Cancelling Headphones) 700 UC kulaklıklarını piyasaya sürdü. Microsoft için sertifikalandırılan, Zoom ve Google Meet ile uyumlu NCH 700 UC, büroda, uzakta veya ikisinin arasındaki her yerde, iş yerlerinde ve ötesinde kullanıcıları daha iyi haberleşmeyle donatıyor. 

Uyarlamalı sekiz mikrofonlu (dördü kullanıcının sesini yalıtmaya ayrılmış olduğu için doğal ve net ses veriyorlar) bir patentli sisteme sahip NCH 700 UC, gürültüyü aktif olarak yakalıyor ve ret ediyor, böylece sadece önemli ayrıntılar duyuluyor. 11 düzeyde gürültü giderme sayesinde kullanıcılar çevrelerindeki ortamdan ne duyacaklarını neredeyse tam sessizden çevreye açık ses alımına kadar kişisel tercihine göre seçebiliyorlar. Verilen Bose USB Link Bluetooth modülü, aynı anda hem bilgisayara hem de cep telefonuna güvenilir bağlantı sağlayarak, istenen aygıtla aramalar üzerinde hızla dolaşabiliyorlar. 

 Bose’deki Bose Work bölümünün direktörü ve küresel başkanı Martin Bodley şunları söyledi: “Küresel bilgi çalışanlarının yaklaşık üçte birinin klasik büroların dışında çalıştığı bir dünyada kullanımı kolay ve çok çeşitli bulut hizmetleriyle çalışan bu denli güçlü ve uyarlanabilir bir aygıt sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Bose Work ile çalıştığımız şekli ve çalıştığımız yeri desteklemek için teknoloji sağlamaya devam ediyoruz. NCH 700 UC kulaklıkların sunduğu ses kalitesi ve bağlantı sayesinde siz asıl önemli olan işinize odaklanabilirsiniz.”

İşbirliği teknoloji yoluyla birlikte çalışmakla olur, teknoloji tarafından engellenmekle değil. Bose NCH 700 UC kulaklıklar ile nerede olursanız olsun işinize yoğunlaşabilirsiniz, en az engelle karşılaşır ve güvenle işbirliği yapabilirsiniz.

Artık dünya konferans salonunuz. Bose NCH 700 UC kulaklıklar size ev ofisinizde, uzaklarda, açık ofislerde ve her yerde kaliteli ve güvenilir haberleşme sağlıyor. Uyarlamalı mikrofon sistemi, her yeri bir toplantı noktası haline getirmenize yardımcı oluyor. Kendi sesinizi yalıttığı için kendi sesiniz çıkar. Artık sık sık ses kesip açma veya “beni duyabiliyor musun?” sorusuna gerek yok. 

Güvenle konuşun ve konferans aramalarında net duyulun: Uyarlamalı bir dört mikrofonlu sistem, sesinizi çevredeki gürültüden yalıtarak sık sık ses kesip açmaktan kurtarıyor.

Çalışma ortamınızı kişiselleştirin: Odaklanma anlarındaki tam sessizlikten ortam seslerine açık uygulamaya kadar 11 farklı düzeyde gürültü giderme sayesinde neler olup bittiği duyulabiliyor.

Güvenilir bağlantıda kalın ve ses kaynakları arasında kolayca geçiş yapın: Verilen ve önceden eşleştirilen Bose USB Link Bluetooth modülü bilgisayara özel kablosuz bağlantı sağlıyor.  

  • Microsoft Teams, Google Meet, Zoom gibi üçüncü firmaların bulut hizmetleriyle ses deneyimini zenginleştirme
  • 20 saate kadar kablosuz pil ömrü ve zaman tabanlı bilgiyle minimum kesilme
  • Rahat, hafif tasarımlı, paslanmaz çelikten kafa bandı ve açılı kulaklıklarla saatlerce iletişime ve işe odaklanma
  • Kulaklıkları çıkarmadan insanları ve çevredekileri duymaya imkân veren Conversation Mode ile anında kişisel işbirliği
  • Zengin, sarmalayan ses sağlayan aktif eşitleme teknolojisi sayesinde daha iyi dinleme deneyimi
  • 1 metre ses kablosu
  • 0.5 metre USB şarj kablosu

Ürünle gelenler:

  • Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC 
  • Bose USB Link 
  • Ses kablosu
  • USB şarj kablosu
  • Taşıma çantası
  • Hızlı başlangıç rehberi.

Bose ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan ASF’yi arayabilirsiniz.