Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sachtler aktiv8 flowtech75 GS Tripod Sistemi
Sachtler aktiv8 flowtech75 GS Tripod Sistemi
29.12.2021 14:13

Sadece 6.5 kg ağırlığındaki aktiv8 flowtech75 sistemi hem hafif hem dayanıklı olup, uzun hizmet süresi ve yüksek performans hedeflenerek tasarlandı. Bu sistem 12 kilograma kadar profesyonel orta boy kameralar ve dijital sinema kameraları için ideal seçenek. 15 adet karşılıklı dengeleme adımı, kameranın hızlı ve kusursuz dengelenmesine imkan veriyor. 120 mm uzunlukta kayma aralıklı yan yük mekanizması, kameranın yüklenmesini ve konumlandırılmasını hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor. 7 sürükleme ayarı, sürüklenme performansını sarsıntısız ve titreşimsiz olacak şekilde ayarlamak için kolay ve hızlı seçenekler sunuyor. Üst veya yan görünümlü, aydınlatmalı PrismBubble, her türlü ağırlıkla düzleştirmeyi kolaylaştırıyor.

Akıcı hareket kafası

Benzersiz SpeedLevel teknolojili aktiv8 kamera hareket kafası saniyeler içinde düzleştirilerek, belgesel, kurumsal veya haber çekimlerinde mükemmel çekimi yakalamak için zaman bırakıyor. SpeedSwap sistemi birkaç saniyede tripod ile kızak arasında en hızlı geçişin yolunu açarak, üstün esneklik sağlıyor.

Tripod

aktiv8 ve flowtech75 kombinasyonuyla en kısa sürede çok çeşitli çekimler yakalanabiliyor. Küre kelepçesi gerekmeden flowtech en alçaktan çekimler için çok yönlü menteşe kilit mekanizması kullanılarak zemine düz olarak yayılabiliyor. Sistem en geniş yükseklik aralığını sunuyor. 2 katlı karbon fiber flowtech tripodun hızlı  açılan frenleri, anında kurulup ayarlanabiliyor. Ergonomik tasarımı omuzda ve taşıma koluyla taşımayı kolaylaştırıyor. Flowtech ile birlikte ayarlar için ayak kontrollü bir zemin örümceği de teslim ediliyor. Bir yere gideceğiniz zaman, bacaklar manyetik bir kilit tarafından bir arada tutularak nakliyeye hazır hale geliyor.

Sachtler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.