Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Moderatörlü Toplantıların Geleceği İçin Kablosuz Televic Conference Ses Çözümü: Confidea FLEX G4 Wireless
Moderatörlü Toplantıların Geleceği İçin Kablosuz Televic Conference Ses Çözümü: Confidea FLEX G4 Wireless
01.05.2021 22:11

Geçen yıl Televic Conference’ın piyasaya sürdüğü Cinfidea FLEX, yenilikçi tasarımı ve işlevleriyle küresel çapta beğenildi. Artık konferansların daha çok yönlü ve toplantı çözümlerinin daha fazla esneklik talep etmesine paralel olarak, Televic Conference bu çözümünün yenilenmiş ve kablosuz modelini sunuyor: Confidea FLEX G4 Wireless. Bu çözüm katılımcı sayısında, farklı salonlardaki konferans seçeneklerinde, %100 kablosuz ve sorunsuz toplantı yapılandırmalarında benzersiz çok yönlülük ve esneklik sunuyor.

Eksiksiz kablosuz konferans sistemi

Ünitelerin kendilerinde bir dokunmatik ekranla birlikte yapılandırılabilen bir fiziksel mikrofon butonu var. Tek bir aygıt başkan, tek veya çift delege modu arasında geçiş yapabiliyor. Oylama gibi yönetim özellikleri, yazılım lisansları eklenerek kolayca elde edilebiliyor. Tam renkli LCD dokunma duyulu geri bildirim veriyor ve görme engelli kişiler için akıllı kullanım seçenekleri sunuyor.

Erişim noktası (WAP) son derece küçük tutulmuş ve geçici toplantı alanlarında bile duvara kolayca monte edilebiliyor. Hiç göze çarpmaması için erişim noktası opsiyonel, boyanabilir bir kapak noktasıyla teslim edilip iç mekâna uydurulabiliyor.

Öncelik esneklikte

Yeni Confidea FLEX G4 Wireless sistem, Televic Conference’ın geleceğin moderatörlü toplantıları vizyonunu yansıtıyor. Geçici kiralık mekânlar, çok önlü ve çok amaçlı salon kullanımı ve değişken yerleşim düzenleri, giderek istisna olmaktan çıkıp kural haline geliyor. 

Televic Conference bu nedenle Confidea FLEX G4 Wireless sistemini en az yetenek ve/veya bilgi gerektiren, hızlı ve kolay bir kurulumu hedefleyerek tasarladı. Sistem pilleri, mikrofonları ve erişim noktaları dahil 16 tane üniteyi alabilen, küçük ve kolay taşınabilen bir kasaya sığıyor. Tarayıcı tabanlı ve “tak-çalıştır” tarzı Confero yazılımı kullanılarak sihirbaz yardımlı kurulum ayarları işlemi, sistemi dakikalar içerisinde çalışmaya hazır duruma getiriyor. 

Tam güvenilir kablosuz bağlantı

Dahili temiz kanal yöneticisi ve DFS tarama desteğine sahip Confidea FLEX G4 Wireless sistemi, diğer sistemler tarafından tipik olarak yetersiz hizmet gören 5 GHz aralığı üst kanallar dahil her an en temiz kanalı belirleyebiliyor. Kestirim algoritmaları ve kanal geçiş mekanizmaları, sürekli ses kalitesini garantilemek için girişimi engelliyor ve bozulan sinyalleri onarıyor. 

Uzamsal çeşitleme (spatial diversity) ve MIMO tekniklerini kullanan akıllı anten tasarımı, garantili RF kapsamı ve sinyal alımıyla zorlu RF alanlarında bile güvenilir ve kesintisiz iletişim sağlıyor. 

Akıllı pil yönetimi

Portatiflik için tasarlanan Televic Confidea G4 Wireless, üretken bir toplantıya pil ömrünün engel oluşturmasına izin vermiyor. Her kablosuz üniteyle birlikte teslim edilen küçük boyutlu lityum iyon pil, 2 saat süren tam dolumdan sonra 12 saat bağımsız çalışma ömrü sağlıyor. Daha da uzun çalışma istenirse, ikili yuvaya bir pil daha eklenebiliyor. 

Güvenlik

Toplantılar özel ve gizli oldukları için Televic Confidea G4 Wireless G4 sistemi konuşmaların içeriğinin toplantı salonu duvarlarının içerisinde kalmasını sağlıyor.

Bunun için sistemde WPA2 Enterprise şifreleme kullanılıyor. WPA2 Personal’dan farklı olarak bu protokol tüm sistem için tek bir şifreleme anahtarı kullanmıyor. Televic Confidea G4 Wireless G4 erişim noktası ile her bir ünite arasında şifreleme anahtarlarının doğruluğunu onaylıyor ve çözüyor. Sistem her yeniden başlatıldığında şifreleme anahtarları değişiyor veya yeni bir bağlantı kuruluyor. Konuşmaların gizli kaldığına olan güvenle müşteriler rahatça konuşabiliyorlar.

Tasarım

Televic Confidea G4 Wireless tasarım olarak kablolu önceki modelinin açtığı yoldan yürüyor. Bu tasarım Red Dot Ödüllerinin jürisini ikna etti ve çözüm üzerinde şu yorumu getirdi: “Bu konferans aygıtı kullanıcı dostu olarak tasarlanmış. Özenle düşünülmüş yaklaşımı, toplantıların iyi organize edilmelerini garantiliyor.”

Televic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan ASF’yi arayabilirsiniz.