Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Media Links ile Canlı Spor Yapımı
Media Links ile Canlı Spor Yapımı
12.06.2021 10:29

Spor etkinliği çekilen bir canlı yayın, her yapım ekibi için teknik açıdan en zorlu görevlerden biridir. Olimpiyatlar ve World Cup gibi etkinliklerin çok sayıda, talepleri yüksek, giderek daha yüksek kalite bekleyen küresel izleyicileri, iyi planlanan, gerçek zamanlı yapımlar üretilmesi üzerinde daha da fazla baskı yaratıyor. Çok çeşitli formatlarda ve sayıda sinyalin spor tesisi içerisinde iletilmesi ve eksiksiz bir yayın sistemi oluşturmak için bir stüdyodan ve diğer yerlerden gelen sinyallerle kusursuz bütünleşmesi gerekiyor. 

Medya trafiğini ortak bir platform üzerinde toplayarak ağlarını sadeleştirmek ve giderek artan sayıda üretimleri gereği IP teknolojisini destekleyen görüntü aygıtlarının avantajlarından yararlanmak için yayıncılar IP’ye yöneliyorlar. 

Gelişmiş taşıma teknolojileri olmadan farklı sinyal tiplerinin ve yerlerinin tamamını yönetmek göz korkutan bir görev olabiliyor. Çoğu medya sinyalinin, çok sayıda sinyal taşıyan bir omurga üzerinde verimli çalışması için paketlenmesi veya uyarlanması gerekiyor. 

Media Links ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.