Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Dalet Üçüncü Firma Bütünleştirmeleri ve İşbirlikleriyle Teknoloji Ekosistemini Genişletiyor
Dalet Üçüncü Firma Bütünleştirmeleri ve İşbirlikleriyle Teknoloji Ekosistemini Genişletiyor
20.06.2021 10:03

Medya varlıkları zengin kuruluşlara yönelik teknoloji ve hizmet sağlayıcı Dalet, içerik yapımcılarının ve dağıtıcılarının giderek artan esneklik gereksinimlerine yanıt vererek, geniş Adobe Premiere Pro, Microsoft Azure, Spectra BlackPearl RioBroker desteğiyle müşterilere bulut sağlayıcılar, gelişmiş uzaktan kurgu ve arşiv açısından çok daha geniş seçenekler sunuyor.

Son iki yılda küresel ölçekte iş yerlerindeki değişiklikler, hala kuruluşların genel merkezlerine, meslektaşlarına, çözüm ortaklarına ve dünya çapında müşterilerine bağlanma gereksinimi duyan personelin coğrafi olarak daha dağınık ve uzaktan çalışmasına yol açtı. Yeni uzaktan çalışan işgücüne hizmet vermek için gereken esnekliği elde etmek amacıyla, içeriğe odaklı kuruluşlar sistemler arasında karşılıklı çalışma uyumluluğuna öncelik veriyorlar. Adobe, Microsoft ve Spectra Logic gibi geliştirici şirketlerden türünün en iyisi olan çözümlerle isteğe göre yapılandırılabilen, genişletilebilen iş akışları yaratmak için kolay bütünleşme sunan Dalet Flex, Dalet Galaxy five ve Dalet AmberFin gibi çözümlere yöneliyorlar.

Bulut tabanlı altyapılar, içerik erişim, depolama ve varlık yönetimi için giderek daha pratik hale geliyorlar. Bununla birlikte, birçok kuruluş en iyi güvenlik, performans ve güvenilirlik düzeylerinin yanı sıra işletme devamlılığı ve sistem yedekliği için çoklu bulut platformlarının esnekliğini tercih ediyor.

Dalet FlexMAM, Spectra BlackPearl gibi arşiv çözümleriyle kusursuz bütünleşiyor.

 

En yeni bütünleştirme olanakları şunlar:

  • Özellikle uzaktan kurgu olmak üzere daha geniş kurgu senaryolarını desteklemek amacıyla Dalet Flex ve Dalet Galaxy five için genişletilmiş Adobe Premiere Pro bütünleşmeleri. Adobe Premiere Pro içerisinde bütünleşik Dalet Flexpanel FlexXTEND, artık merkezi yönetim için Adobe Premiere Pro projeleriyle ortak çalışma, depolama ve arşivleme yeteneklerine sahip.
  • Microsoft Azure üzerinde Dalet Galaxy xCloud, bulut tabanlı radyo yapım iş akışlarını destekliyor ve Dalet Galaxy xCloud çözümünü daha fazla müşteriye açıyor.
  • Spectra Logic BlackPearl RioBroker Archive ile birlikte Dalet Flex ve Dalet Galaxy five, daha geniş arşiv yönetim yetenekleriyle mevcut iş akışlarını zenginleştiriyor.  
  • Diğer Dalet bütünleşmeleri, arasında çevrimiçi görüntü platformu sağlayıcı Kinow ile Dalet Flex; InSyncFrameFormer ile Dalet AmberFin bulut kod dönüştürücü hizmeti; Dalet OnePlay için Telemetrics Robotics ve Avid Maestro dahil daha fazla aygıt desteği var.

Dalet ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.